Squanch Games představuje High on Knife: První DLC pro High on Life přináší hororový obrat.

Squanch Games oznamuje nové DLC pro hru High on Life s názvem High on Knife. Generální ředitel a ředitel studia Squanch Games, Mike Fridley, oznámil první rozšíření pro tuto nesmírně populární kreslenou střílečku, kde zbraně hovoří a humor je někdy milován, někdy opovrhován.

Děj nového DLC se odehrává dva roky po skončení původní hry. Právě se připravuje na změnu atmosféry na hororovou. Tento nový doplněk zavádí postavu Knifey, zbraň s hlasem Michaela Cusacka, a trailer nám představuje různé nové postavy, nepřátele a prostředí, které jsou groteskně masité a cibulovité.

Fridley komentoval tuto změnu atmosféry: „[Tentokrát] jsme trochu strašidelní,“ řekl. „Ne na úrovni ‚Možná už nikdy neusnu‘, ale rozhodně na úrovni ‚Moje sny budou na chvíli přerušeny‘. Představte si body horor, ale začínáte s příšerným tělem a je to ještě příšernější.“

Tato hra měla před sebou několik výzev. Mezi nimi byla obvinění ze domácího násilí a falešného věznění proti Justinu Roilandovi, tvůrci seriálu Rick a Morty a spoluzakladateli Squanch Games. Avšak, obvinění byla nakonec v březnu tohoto roku stažena.

Roiland, který odstoupil ze Squanch Games, si svou roli v novém DLC nezopakuje. Místo toho se objeví nové hlasové talenty, včetně Sarah Sherman, která namluvila zbraň jménem Harper. Další zbraní, kterou uvidíme, je „B.A.L.L.“, pinballová pistole, kterou obsluhuje houf malých blábolících zrůdiček.

High on Knife se chystá vyjít na podzim tohoto roku a Fridley připomíná, že hru už si zahrálo více než 7,5 milionu unikátních hráčů.