Novinky v Counter-Strike 2: Nové mapy, vylepšený zvuk a prohlídka granátů.

V omezené betě připravované hry Counter-Strike 2 od společnosti Valve se pomalu objevují mapy Dust 2 a Mirage, které už v kompetitivním režimu vyšly, a nejnovější je další OG mapa Nuke. Překvapením je, že v nové verzi hry chybí auta.

Společnost Valve v rámci testování nových verzí klasických her také otevřela seznam příležitostných her. V tomto režimu lze hrát i verzi Office CS2. Společnost se zaměřuje na zlepšení zvuku, který je považovaný za jeden z nejlepších ve své třídě.

Nejnovější aktualizace přidává efekty vzdálenosti ke všem pozičním zdrojům zvuku, odstraňuje několik zvukových chyb a přidává „jedinečnou vrstvu zvukové okluze, která pomáhá s vertikálním umístěním zvuku v nástroji Nuke“.

Nejdůležitější je však přidání nové animace. Poprvé v historii hry Counter-Strike si nyní hráč může prohlédnout své granáty. Zbraně, nože a rukavice mají ve hře tlačítko inspekce, pomocí kterého avatar podrží předmět v různých úhlech, abyste se mohli podívat, jak krásný je nátěr.

V důsledku této animace prohlídky granátů je velmi pravděpodobné, že hra Counter-Strike v budoucnu obsahuje skiny na granáty. Ačkoliv granáty jsou malé objekty, nepochybně se objeví umělci, kteří vytvoří atraktivní designy. Skiny jsou a budou krví CS:GO a CS2, takže hledání nových způsobů, jak vytvořit skiny pro stávající kousky hry, je jasná hra.