EA Sports FC 24: Evoluce Hypermotion a inovace PlayStyles

Společnost Electronic Arts minulý týden představila nový díl své oblíbené fotbalové simulace, EA Sports FC 24. Tento titul, který navazuje na úspěšnou sérii FIFA, nám byl představen pomocí prvního oficiálního trailera, ale vývojáři na něj navázali dalším videem, které se soustředí na vybrané novinky a vylepšení hry.

Jednou z klíčových inovací, na které video poukazuje, je další evoluce technologie Hypermotion. Tato technologie, která stojí za animacemi a zpracováním realistických pohybů fotbalistů, je v novém díle ještě vylepšená a přináší tak ještě více realistické zážitky z hraní.

Další velkou novinkou je funkce zvaná PlayStyles. Tato funkce vybraným fotbalistům přiřazuje specifické schopnosti v podobě speciálních střel, zákroků, hlaviček či obranných zákroků. Díky tomu se chování fotbalistů na hřišti ještě více přiblíží jejich skutečným schopnostem a stylu hry.

Vývojáři také zdůrazňují význam enginu Frostbite, který má v EA Sports FC 24 přinést další pokrok v oblasti grafiky. Díky němu se můžeme těšit na ještě více detailů a věrnější vyobrazení jak fotbalistů, tak celého hřiště.

Hru EA Sports FC 24 si budeme moci zahrát od 29. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.