„Nová prequel série Johna Wicka odhaluje původ a tajemství centrály vrahů“

"Nová prequel série Johna Wicka odhaluje původ a tajemství centrály vrahů"

John Wick vytvořil rozsáhlý a fascinující svět plný násilí a temnoty. Filmová série, která se zaměřuje na bývalého nájemného vraha Johna Wicka, se stala velmi populární mezi fanoušky akčních filmů. A teď se fanoušci dočkají ještě jedné úžasné novinky – spin-off série nazvaný „The Continental“.

„The Continental“ je předchůdce Johna Wicka a má se zaměřovat na mladého Winstona Scotta, který se později stane majitelem hotelu Continental. Tento hotel je velmi důležitým místem v John Wickově světě, protože slouží jako útočiště a zázemí pro profesionální vrahy.

V tomto spin-offu se diváci dozvědí víc o počátcích hotelu Continental a jeho významu pro celý svět vraždících profesionálů. Bude to jedinečná příležitost nahlédnout do temných koutů tohoto světa a objevit, jak to všechno začalo.

Producenti slibují, že se fanoušci mohou těšit na další intenzivní akční scény a zahalené tajemství, které je charakteristické pro John Wickovu sérii. Spin-off by měl být příjemným doplňkem k původnímu příběhu a zároveň rozšířením celého světa.

„John Wick: The Continental“ byl původně plánován na premiéru v roce 2021, ale kvůli pandemii COVID-19 bylo jeho vydání odloženo. Nicméně se nám dostalo alespoň prvních několika informací a fotek, které podnítily nadšení mezi fanoušky.

A teď si zodpovíme několik nejčastěji kladených otázek o spin-offu „The Continental“:

1. Kdy se očekává vydání spin-offu „The Continental“?

– Spin-off byl původně plánován na rok 2021, ale jeho přesné datum vydání není zatím známo.

2. Jaký je vztah mezi spin-offem „The Continental“ a původním filmem John Wick?

– „The Continental“ je prequelem původního filmu a zaměřuje se na mladého Winstona Scotta, který se později stane majitelem hotelu Continental.

3. Bude Keanu Reeves hrát ve spin-offu „The Continental“?

– Zatím není zcela jasné, zda se Keanu Reeves objeví ve spin-offu. Producenti však naznačili, že by se mohl objevit alespoň v cameo roli.

4. Kde se bude spin-off „The Continental“ odehrávat?

– Stejně jako původní film se spin-off bude odehrávat v temném a nebezpečném světě vraždících profesionálů. Hlavním dějištěm je hotel Continental.

„John Wick: The Continental“ slibuje další dávku vzrušení a akce pro fanoušky, kteří se těší na rozšíření John Wickova světa. Spin-off by měl nabídnout nový pohled na to, jak vše začalo, a zároveň udržet atmosféru a charakter série. A i když se zatím nedočkáme jeho premiéry, můžeme se těšit na další informace a detaily o té

Zdroj: https://es.ign.com/the-continental/192775/news/el-continental-spin-off-de-john-wick-confirma-su-fecha-de-estreno