Sleva 21 % na notebook s procesorem AMD Ryzen 7 a 512 GB SSD za méně než 600 EUR

Sleva 21 % na notebook s procesorem AMD Ryzen 7 a 512 GB SSD za méně než 600 EUR

Lenovo IdeaPad 3 je skvělým příkladem počítače, který si zaslouží naši pozornost. Tento moderní a výkonný notebook je momentálně k dispozici s úžasnou slevou 21%. Za méně než 600 eur získáte počítač vybavený výkonným procesorem AMD Ryzen 7 a rychlým SSD diskem o kapacitě 512 GB. Tento výkon a prostor pro uložení vašich souborů je zárukou plynulého a efektivního používání.

Lenovo IdeaPad 3 přináší mnoho vychytávek a funkcí, které vám pomohou v každodenním používání. Díky své kompaktní velikosti si ho můžete snadno vzít kamkoli s sebou. Vysoké rozlišení 15,6 palcového displeje zajišťuje skvělé zobrazení obrazu a živé barvy.

Důležité je zmínit také kvalitní zpracování tohoto notebooku. Pečlivě navržená klávesnice s pohodlným rozložením vám umožní psát rychle a bezchybně. Integrovaná webová kamera a mikrofon vám usnadní připojení se svými blízkými prostřednictvím videohovorů. Notebook také obsahuje vstup HDMI, USB a Čtečku paměťových karet.

Lenovo IdeaPad 3 je ideální volbou pro každodenní používání, práci i zábavu. Jsou zde široké možnosti využití, ať už potřebujete notebook do školy, kanceláře nebo domů. Kromě toho, že nabízí příjemnou cena, nabízí také vynikající výkon a dostatek prostoru pro vaše soubory.

Pokud máte nějaké otázky ohledně Lenovo IdeaPad 3, podívejte se na naši často kladených otázek (FAQ) níže:

1. Jaké jsou rozměry Lenovo IdeaPad 3?

Lenovo IdeaPad 3 má rozměry 36,22 x 25,15 x 1,99 cm.

2. Kolik váží Lenovo IdeaPad 3?

Notebook váží přibližně 2,2 kg.

3. Jaká je životnost baterie Lenovo IdeaPad 3?

Baterie tohoto notebooku vydrží až 7 hodin při běžném používání.

4. Má notebook rozšířitelnou paměť?

Ano, Lenovo IdeaPad 3 umožňuje rozšíření paměti pomocí volného slotu pro paměťovou kartu.

5. Je v notebooku integrovaná klávesnice s podsvícením?

Bohužel, Lenovo IdeaPad 3 nemá klávesnici s podsvícením.

Doufáme, že vám tento článek poskytl dostatek informací o Lenovo IdeaPad 3. Nezapomeňte se podívat na naši nabídku a využít úžasnou slevu 21%. Nechte se okouzlit tímto skvělým notebookem, který vám poskytne všechny potřebné funkce a výkon za skvělou cenu.

Zdroj: https://es.ign.com/compras/192812/news/chollo-en-amazon-el-portatil-mas-vendido-de-lenovo-vuelve-a-desplomarse-hasta-su-precio-minimo