Netgear R6700AXS: Spolehlivá a dostupná volba pro rodiny s omezením provozu a rodičovskou kontrolou.

Netgear R6700AXS: Spolehlivá a dostupná volba pro rodiny s omezením provozu a rodičovskou kontrolou.

Nový článek:

Netgear R6700AXS – Budgetní volba pro rodiny s potřebou měření provozu a ovládání rodičovství

Přemýšlíte o nákupu nového směrovače, který by uspokojil potřeby vaší rodiny? Pokud jsou vaše zařízení kompatibilní s pásme 5 GHz, pak je Netgear R6700AXS solidní a předvídatelnou variantou, která se vejde do rozpočtu. Tento směrovač nabízí funkcionalitu měření provozu a ovládání rodičovství, což jsou zvláště důležité funkce pro rodiny.

Proč zvolit Netgear R6700AXS?

Netgear R6700AXS je skvělou volbou pro každodenní potřeby rodiny, která hledá spolehlivý a cenově dostupný směrovač. Jednou z jeho hlavních výhod je možnost využití pásma 5 GHz, které umožňuje rychlejší a stabilnější připojení k internetu. Pokud tedy vaše zařízení podporují toto pásmo, můžete se spolehnout na plynulý internetový provoz.

Další výhodou tohoto modelu je možnost měření provozu. Díky této funkci budete mít přehled o tom, kolik dat vaše zařízení spotřebovávají. To je zvláště užitečné, pokud máte omezený datový tarif nebo se snažíte kontrolovat provoz ve vaší domácí síti.

Ovládání rodičovství je další funkcionalitou, kterou Netgear R6700AXS nabízí. Díky němu můžete snadno nastavit časová omezení přístupu k internetu pro různá zařízení ve vaší domácnosti. To je užitečné, pokud chcete například limitovat dobu, kterou vaše děti tráví online nebo omezit přístup ke konkrétním stránkám.

FAQ (Nejčastěji kladené otázky):

1. Jaké zařízení je kompatibilní s pásme 5 GHz?

– Většina moderních zařízení, jako jsou chytré telefony, tablety a notebooky, podporuje frekvenci 5 GHz. Pokud nejste jisti, zkontrolujte specifikace vašeho zařízení nebo se poraďte s výrobcem.

2. Jaké jsou výhody měření provozu?

– Měření provozu vám pomůže sledovat, kolik dat spotřebováváte, a předejít tak nečekaným vysokým účtům za internet. Můžete také identifikovat zařízení, která spotřebovávají nejvíce dat, a případně je omezit.

3. Jak nastavit ovládání rodičovství?

– V nastavení směrovače můžete vytvořit profily pro jednotlivá zařízení ve vaší síti. Poté můžete nastavit časová omezení nebo blokovat přístup k určitým stránkám. Pokyny pro nastavení najdete v uživatelské příručce směrovače.

S Netgear R6700AXS získáte spolehlivý a cenově dostupný směrovač, který

Zdroj: https://www.tomshardware.com/reviews/netgear-r6700axs-ax3200-wifi-6-router