Nová přeživší hra Polylithic přináší paleolitickou éru s „příchutí sci-fi“

Nová přeživší hra Polylithic přináší paleolitickou éru s "příchutí sci-fi"

V dnešním článku se podíváme na novou hru s názvem Polylithic, která kombinuje prvky prehistorického světa s „příchutí“ sci-fi. Tato hra přichází s atraktivním stylem „low polly“ a již nyní má potenciál stát se velkým hitem.

Polylithic je survivalová hra, která se odehrává v období paleolitu. Hráči se ocitnou v kruté a nehostinné přírodě, kde musí nalézt způsob, jak přežít. Budou muset lovit zvěř, sbírat plody a stavět si úkryty, aby se ochránili před přírodními nepřáteli.

Co hru však dělá opravdu zajímavou, je její sci-fi prvek. V rámci hry budou hráči objevovat zvláštní artefakty, které mají nadpřirozené schopnosti. Tyto artefakty jim umožní ovládat a manipulovat s přírodními silami, což jim dává velkou výhodu nad ostatními.

Vizuální stránka hry je velmi povedená. Nízká polygrafika vytváří unikátní atmosféru a přináší něco nového do žánru survival her. Grafický styl je svěží a barevný, což dává hře určité kouzlo.

Hra Polylithic je aktuálně ve fázi early access. To znamená, že hráči mají možnost hrát ji již nyní a přispět svými názory na další vývoj hry. Vývojáři slibují pravidelné aktualizace a implementaci nových funkcí a obsahu na základě zpětné vazby hráčů.

Pokud jste fanoušky survival her a láká vás kombinace prehistorického světa s prvky sci-fi, mohla by vás hra Polylithic zaujmout. Její nízká polygrafika a atraktivní styl jsou jistě přitažlivé a slibují zábavnou a adrenalinovou hratelnost.

FAQ:

Q: Kdy vyjde hra Polylithic?

A: Hra je aktuálně ve fázi early access, takže ji lze hrát již nyní.

Q: Jaký je žánr hry Polylithic?

A: Hra je survivalová s prvky prehistorie a sci-fi.

Q: Kde si hru mohu zahrát?

A: Hru lze hrát na platformě PC prostřednictvím služby Steam.

Q: Co je „low polly“ styl?

A: „Low polly“ je grafický styl, který používá málo polygonů pro tvorbu objektů a postav, což vytváří jedinečný vizuální efekt.

Q: Jaké jsou plány vývojářů pro budoucnost hry?

A: Vývojáři slibují pravidelné aktualizace a implementaci nových funkcí a obsahu na základě zpětné vazby hráčů.

Zdroj: https://es.ign.com/polylithic/192855/news/asi-es-polylithic-un-nuevo-videojuego-de-supervivencia-ambientado-en-el-paleolitico