Star Trek: Zvláštní nové světy – vizuální ukázky představují vesmírné dobrodružství

Star Trek: Zvláštní nové světy - vizuální ukázky představují vesmírné dobrodružství

Nový svět Star Treku: Strange New Worlds

V posledních letech jsme byli svědky několika úspěšných rebootů a pokračování Star Treku. A teď se fanoušci mohou těšit na další skvělou novinku – Star Trek: Strange New Worlds.

Tato nová série je spin-offem ze seriálu Star Trek: Discovery a zaměřuje se na posádku Hvězdné lodi USS Enterprise pod vedením kapitána Christophera Pikea, kterého ztvárnil Anson Mount. Pike je ikonickou postavou ze Star Trek: The Original Series a fanoušci se na něj mohou opět těšit. Společnost CBS, která stojí za výrobou seriálu, slibuje, že Strange New Worlds se vrátí k původnímu duchu Star Treku – průzkumu vesmíru, etickým dilematům a mezihvězdným dobrodružstvím.

Seriál byl ohlášen již v roce 2020 a od té doby se fanoušci těší na jeho premiéru. První řada by měla mít 10 epizod a natáčení bylo zahájeno letos na jaře. Kromě Ansona Mounta se fanoušci mohou těšit na navrácení Ethan Hawka do role Spocka a Rebeccy Romijnové jako Numery Uno.

Strange New Worlds slibuje více samostatných příběhů namísto kontinuálního vyprávění, což je pro fanoušky Star Treku velkým lákadlem. Toto očekávání a nadšení fanoušků ještě vzrostlo poté, co byla zveřejněna nová fotografie z natáčení, na které jsou vidět ikonické kostýmy a Hvězdná loď Enterprise.

Premiéra Star Trek: Strange New Worlds je plánována na tento rok a fanoušci se nemohou dočkat, až se znovu ponoří do tohoto kultovního sci-fi světa.

FAQ:

1. Kdo je hlavním hrdinou seriálu Star Trek: Strange New Worlds?

Hlavním hrdinou seriálu Star Trek: Strange New Worlds je kapitán Christopher Pike.

2. Které postavy se ve Strange New Worlds vrátí?

Ve Strange New Worlds se vrátí postavy jako Spock a Numery Uno.

3. Na kolik epizod je první řada plánována?

První řada seriálu Star Trek: Strange New Worlds má být složena z 10 epizod.

Článek je napsán na základě obsahu zde: [odkaz na zdroj]

Zdroj: https://es.ign.com/star-trek-strange-new-worlds/193032/gallery/star-trek-strange-new-worlds-subspace-rhapsody-images