Microsoft upgraduje Surface Go s novým procesorem Intel N200

Microsoft upgraduje Surface Go s novým procesorem Intel N200

Microsoft plánuje vylepšit svůj nový tablet Surface Go s procesorem Intel N200, který je součástí efektivního čipu Alder Lake-N s výkonem Skylake CPU. Tato zpráva se objevila jako zvěst a předpokládá se, že tato aktualizace přinese zlepšení ve výkonu a efektivitě tabletu.

Procesor Intel N200 patří do rodiny Alder Lake-N, která je známá svou energetickou efektivitou a schopností poskytnout vysoký výkon. Tato novinka od Intelu je očekávána s velkým zájmem, protože se předpokládá, že procesor N200 bude mít výkon srovnatelný se staršími Skylake CPU, což je velké vylepšení oproti předchozím verzím Surface Go.

Tablet Surface Go je oblíbený svou kompaktností a snadnou přenositelností. Je oblíbený mezi uživateli, kteří ho používají na cestách nebo při práci na dálku. Díky novému procesoru by měl Surface Go poskytovat ještě plynulejší a rychlejší výkon, což je pro tyto uživatele zásadní.

Procesor Intel N200 by mohl také zlepšit výdrž baterie Surface Go. Alder Lake-N je navržen s ohledem na nižší spotřebu energie, což by mohlo prodloužit dobu používání tabletu na jedno nabití. To je další velké vylepšení, které by ocenili mobilní uživatelé.

Microsoft Surface Go s novým procesorem Intel N200 tak nabídne kombinaci vysokého výkonu a energetické efektivity. To je vítaná zpráva pro všechny uživatele, kteří chtějí mít přenosné zařízení, které jim poskytne dostatečný výkon pro jejich každodenní potřeby.

FAQ:

1. Kdy bude aktualizovaný Surface Go s procesorem Intel N200 dostupný?

Aktuálně se jedná o zvěsti a Microsoft zatím nepotvrdil žádné oficiální informace ohledně datumu vydání aktualizované verze Surface Go.

2. Jaký výkon můžeme očekávat od procesoru Intel N200?

Procesor Intel N200 se očekává s výkonem srovnatelným se staršími Skylake CPU. To by mělo přinést markantní zlepšení ve výkonu Surface Go.

3. Jaké další vylepšení můžeme očekávat od aktualizovaného Surface Go?

Kromě výkonu se očekává také zlepšení výdrže baterie díky energeticky efektivnímu čipu Alder Lake-N. To by mělo přinést delší dobu používání na jedno nabití.

Článek je dostupný zde:

https://example.com/clanek-o-upgrade-surface-go-s-intel-n200

Zdroj: https://www.tomshardware.com/news/microsoft-could-arm-next-surface-go-with-alder-lake-n-soc