Wario a Waluigi dostali svou vlastní hru ve stylu Mario a Luigi.

Wario a Waluigi dostali svou vlastní hru ve stylu Mario a Luigi.

Wario a Waluigi v novém stylu Mario a Luigi

Jeden fanoušek-umělec předvedl, jak by vypadali Wario a Waluigi ve hře ve stejném stylu jako Mario and Luigi RPG spin-offy. Tyto dva antagonistické rivaly byly vždy považovány za zlé, chamtivé zrcadlové obrazy ikonických bratrů Mario Bros., a ve většině spin-off her od Nintenda se proti sobě často staví. Je však pravda, že jejich hratelné role se omezují především na spin-off tituly a Waluigi se dokonce nikdy nestal hratelnou postavou v platformovkách Super Mario Bros. Fanoušci chtějí vidět tento duet hratelným způsobem, a někteří si myslí, že by se styl her Mario and Luigi pro ně byl ideální.

Wario a Waluigi jsou oba známí jako nepřátelé Mária a Luigia, kteří se často snaží překazit jejich plány a ukrást jim poklady. V mnoha hrách se tito dva škodolibci objevují jako nepřátelé, kteří se proti Mariovi a Luigiho bratrskému týmu spojují s cílem získat jejich slávu a bohatství. Jejich charaktery jsou charakteristické jejich zvýrazněnými osobnostmi – Wario je chamtivec s velkou silou a velkým hladem po bohatství, zatímco Waluigi se vyznačuje svou vysokou štíhlou postavou a schopností způsobovat potíže Máriovi a spol.

Fanoušci Waria a Waluigiho již dlouho toužili vidět tyto postavy hrát důležitou roli ve hrách. Požadavek na to, aby byli hratelní, narůstá a někteří se začali domnívat, že by podobný styl jako v Mario and Luigi hrách byl pro ně ideální. Tento projekt fanouška-umělce ukazuje, jak by to mohlo vypadat, a fanoušci jsou nadšení. Kreslíř dokázal zachytit jejich charakteristické rysy a design ve stylu Mario and Luigi her.

Bude tento sen fanoušků jednoho dne skutečností? To je otázkou, kterou si mnozí fanoušci kladou. S Nintendo nikdy nevíte, co přinese budoucnost. Možná se jednoho dne dočkáme hry s Wariem a Waluigim v hlavní roli, která by se inspirovala úspěšnými Mario and Luigi hrami. Zatím však mohou fanoušci jen snít o tom, jak by takový titul mohl vypadat.

FAQ:

Q: Jak jsou Wario a Waluigi popisováni v článku?

A: Wario a Waluigi jsou popisováni jako zlí, chamtiví rivalové ikonických postav Mária a Luigia.

Q: Jaká je role Waria a Waluigiho ve hrách?

A: Obvykle se objevují jako nepřátelé Mária a Luigia, kteří se snaží překazit jejich plány a ukrást jim poklady.

Q: Proč fanoušci chtějí vidět Waria a Waluigiho hrát důležitou roli ve hrách?

A: Fanoušci si myslí,

Zdroj: https://gamerant.com/wario-waluigi-fan-art-mario-and-luigi-rpg-concept/