Herci z Final Fantasy 16 se vyjadřují k budoucnosti

Herci z Final Fantasy 16 se vyjadřují k budoucnosti

Starr, který nedávno ztvárnil postavu Clive v populární hře Final Fantasy XVI, nedávno prozradil, že má velké sny a plány do budoucna. Na otázku, kterou postavu by si přál hrát v nějakém dalším projektu, odpověděl sebevědomě a nadšeně.

„Jsem velkým fanouškem série Legacy of Kain, takže bych naprosto miloval možnost ztvárnit Kaina,“ prozradil Starr. „Ta postava je velmi složitá a temná, plná tragédie a vášně. Bylo by pro mě obrovskou čestí dostat se do takové role.“

Starrova odpověď vyvolala vlnu nadšení mezi fanoušky a fanoušky série Legacy of Kain, kteří si také přejí nový díl nebo alespoň remaster starších her. Otázka je, zda se tento sen Ben Starra někdy splní.

Legacy of Kain je akční adventura s prvky RPG, která vychází z bohatého fantasy světa. Hráči přebírají kontrolu nad upírem Kainem, který se pohybuje ve světě Nosgoth a řeší tajemství a intriky. Série je známá svým temným a vyzrávajícím příběhem, který se stal jedním z kultovních děl herního průmyslu.

Otázkou však zůstává, zda se nějaká nová hra ze série Legacy of Kain vůbec uskuteční. V minulosti byla oznámena hra s názvem Dead Sun, ale bohužel byla zrušena ještě před svým dokončením. Od té doby se o nové hře z tohoto světa moc neví.

Fanoušci série doufají, že se jejich přání brzy splní a že se vrátí do světa Nosgothu se svými oblíbenými postavami. Ben Starr by byl jistě skvělou volbou pro roli Kaina. Bude však muset počkat a doufat, že se jeho sen stane skutečností.

FAQ:

Co je Legacy of Kain?

Legacy of Kain je série akčních her s prvky RPG, která se odehrává ve fantasy světě Nosgoth. Hráči přebírají kontrolu nad upírem Kainem a prozkoumávají temné tajemství a intriky tohoto světa.

Kdo je Ben Starr?

Ben Starr je herec, který nedávno propůjčil svůj hlas postavě Clive v hře Final Fantasy XVI. Vyjádřil zájem ztvárnit postavu Kaina v potenciálním novém díle série Legacy of Kain.

Existuje nějaká nová hra ze série Legacy of Kain?

Zatím není známo, zda se dočkáme nové hry ze série Legacy of Kain. V minulosti byla oznámena hra s názvem Dead Sun, která však byla zrušena ještě před svým dokončením. Fanoušci doufají, že se série vrátí a že se jejich přání brzy splní.

Zdroj: https://es.ign.com/final-fantasy-xvi/193107/news/el-actor-de-doblaje-de-clive-en-final-fantasy-16-quiere-interpretar-a-raziel-de-legacy-of-kain-por-e