„Přichází nová verze Disneyho klasiky – Pohádkový příběh Malé mořské víly v akčním provedení je připraven plavat na Disney+“

"Přichází nová verze Disneyho klasiky - Pohádkový příběh Malé mořské víly v akčním provedení je připraven plavat na Disney+"

Pohádkový svět Disney se opět rozhodl oživit jednu ze svých nejznámějších a nejoblíbenějších klasických pohádek. Tentokrát padla volba na legendární příběh o Malé mořské víle, která s nadšením a odvahou bojuje za svou lásku. Vstoupit do světa podmořských tajemství a poznávat sílu citů můžete již brzy, a to prostřednictvím nového živého remaku filmu, který bude exkluzivně dostupný na platformě Disney+.

Film La Sirenita je příběhem mladé sireny jménem Ariel, která zbožňuje pozemský svět a touží se stát součástí lidského života. Její touha není však jednoduchá, protože podmořský král Triton jí zakazuje kontakt s lidmi. Ariel však neustále sní o tom, že jednoho dne najde cestu k lidem.

Život Ariel se změní, když se setká se svou první láskou princem Ericem. Ariel riskuje vše a uzavírá s morskou čarodějnicí dohodu, aby získala lidskou podobu a mohla být s princem. Při této proměně však přijde o svůj zpěvný hlas a s tím i svou nevinnost. Ariel se tak ocitá v závratném dobrodružství, ve kterém musí překonat mnoho překážek a bojovat o to, aby byla se svým milovaným princem navždy.

Remake filmu La Sirenita slibuje úchvatné vizuální efekty, moderní podání pohádkového příběhu a nezapomenutelnou hudbu, kterou si tak rádi zazpíváme i my sami. Příběh Malé mořské víly je symbolem oddanosti, síly vůle a odvahy a proto si získal srdce mnoha generací diváků po celém světě.

Pokud jste fanoušky kouzelného světa Disney, určitě si tento živý remake filmu La Sirenita nenechte ujít. Putujte s Ariel na dně moře, objevujte nové světy a prožívejte spolu s ní její nezapomenutelné dobrodružství. Buďte svědky síly lásky, která dokáže přemoci i ty nejtěžší překážky.

FAQ:

1. Kdy bude remak filmu La Sirenita dostupný na Disney+?

Remake filmu La Sirenita bude exkluzivně dostupný na platformě Disney+ již brzy. Přesný termín vydání zatím nebyl oznámen, ale můžeme se těšit na to, že Ariel nás brzy zavede do svého kouzelného světa.

2. Kdo se ujal režie tohoto živého remaku?

Režie filmu La Sirenita se ujal talentovaný režisér Rob Marshall, který je známý svými uměleckými a zábavnými adaptacemi pohádkových příběhů. Můžeme se tedy těšit na kvalitní a zábavný filmový zážitek.

Článek byl přeložen z článku zdrojového média IGN.

Zdroj: https://es.ign.com/the-little-mermaid-disney-live-action/193111/news/la-sirenita-anuncia-su-fecha-de-estreno-en-disney-con-un-nuevo-y-acuatico-poster