Jak získat Mizoru v romantickém vztahu v Baldur’s Gate 3

Jak získat Mizoru v romantickém vztahu v Baldur's Gate 3

Romance s názvem „Baldur’s Gate 3 Mizora“ se pohybuje od těch, které jsou opravdu dojemné až po ty, které hraničí s bizarností. Existuje však jeden typ romanc, kde musíte podlehnout pokušení, pokud chcete okusit chuť pekelného ráje. Náš průvodce romancí Baldur’s Gate 3 Mizora vám řekne, jak si můžete užít noc s touto cambion (což je něco jako sucubus, která uzavírá paktu jako démon). Připomínáme však, že tento článek obsahuje spoilery.

Jak na romance s Mizorou v Baldur’s Gate 3

Abychom dosáhli Baldur’s Gate 3 Mizora romance, zajistili jsme, že jak Mizora, tak Wyll zůstali naživu po celou dobu našeho hraní. To proto, že možnost romantické scény se objevuje až v akci 3.

Navíc, protože Mizora není druhem společníka, mít hříšný románek s ní neovlivní vaše postavení se současným milencem. Je to trochu podobné jako Halsin romance tím, že jsou oba v pořádku s „sdílením“ své postavy. Nakonec si pamatujte, že pokud se rozhodnete jít správnými odpověďmi, Wyll nebude souhlasit. Mizora je jeho mučitelka a má s ním uzavřený pakt.

Jak zahájit romanci s Mizorou

Zde je rychlé shrnutí rozhodnutí, která jsme udělali během našeho hraní:

Akt 1: V Druid Grove jsme zachránili tieflinské uprchlíky. Pokud pobijete dobré lidi, Wyll navždy opustí vaši skupinu.

Akt 2: Po dosažení věže Moonrise jsme souhlasili s pomocí Mizory při hledání majetku Zariela. Ukazuje se, že ona sama je majetkem a jen vám posílá projekci, abyste ji mohli pomoci. Mizoru najdete uvězněnou v luscích v kolonii Mind Flayer, když pronásledujete Ketheric Thorma. Vyberte sílu nebo možnost „uvolnit“, abyste ji osvobodili.

Akt 3: Po dosažení pevnosti Wyrm’s Rock se vyhněte okamžitému boji s Gortashem (jen byste byli poraženi). Poté s Mizorou promluvte a objeví se ve vašem táboře.

Je důležité zachránit Mizoru v kolonii Mind Flayer.

Romantická scéna: Chuť pekla

Mizora položí Wyllovi ultimátum, co by měl udělat, aby ochránil svou milovanou osobu. Bez ohledu na vaše rozhodnutí, Mizora zůstane ve vašem táboře. Nedovolte jí odejít a promluvte s ní po několika dlouhých odpočincích. Mohli byste vidět vykřičník, což znamená, že je důležitý rozhovor.

Mizora vás svým návrhem pokouší. Vždy si můžete vybrat, jestli ho odmítnete. Ve skutečnosti jsou odpovědi, které způsobí, že váš charakter přeruší celou scénu. Pokud však chcete vidět romantiku Mizora v Baldur’s Gate 3 celou, budete muset vy

Zdroj: https://www.gamespot.com/articles/baldurs-gate-3-mizora-romance-guide/1100-6516685/?ftag=CAD-01-10abi2f