Nová aktualizace PlayStation 5 se zaměřuje na zlepšení výkonu

Nová aktualizace PlayStation 5 se zaměřuje na zlepšení výkonu

Aktualizace pro PlayStation 5 přichází, ale tentokrát to zas tak velká novinka není. Tato nejnovější aktualizace se zaměřuje na zlepšení výkonu systému, takže fanoušci budou muset ještě chvíli počkat na větší aktualizaci se podporou Dolby Atmos, možností vypnout startovací zvuk a dalšími funkcemi.

Aktualizace pro PlayStation 5 z 10. srpna se zaměřuje na výkon systému. Jednoduché poznámky k ní uvádějí: „Tato aktualizace systémového softwaru zlepšuje výkon systému.“ Tato aktualizace přináší PS5 na verzi 23.01-07.61.00.

Větší nadcházející aktualizace pro PS5, která je nyní ve fázi beta testování, se očekává, že bude brzy dostupná pro všechny, i když Sony zatím neoznámilo konkrétní datum. Kromě změn zmíněných výše, aktualizace přináší řadu funkcí přístupnosti, včetně možnosti virtuálně předat ovladač někomu jinému.

Pro více informací se podívejte na podrobný přehled toho, co očekávat od velké aktualizace pro PS5 na GameSpotu.

V jiných zprávách od PlayStationu potvrdila společnost Sony, že prodeje PS5 nedosáhly nedávných očekávání, ale platforma stále drží pozici nejprodávanějšího systému roku 2023 v USA.

FAQ:

1. Jaká je hlavní zaměření nejnovější aktualizace pro PlayStation 5?

– Hlavním zaměřením nejnovější aktualizace pro PS5 je zlepšení výkonu systému.

2. Jaká verze software nese tato aktualizace pro PS5?

– Tato aktualizace přináší PS5 na verzi 23.01-07.61.00.

3. Jak dlouho budou fanoušci muset čekat na větší aktualizaci s podporou Dolby Atmos?

– Fanoušci budou muset ještě chvíli počkat na větší aktualizaci s podporou Dolby Atmos a dalšími funkcemi, ale přesné datum vydání nebylo zatím oznámeno.

4. Jaké nové funkce přináší nadcházející aktualizace pro PS5?

– Nadcházející aktualizace pro PS5 přináší řadu funkcí přístupnosti, včetně možnosti virtuálně předat ovladač někomu jinému.

5. Jaké jsou aktuální prodeje PS5?

– Prodeje PS5 nedosáhly nedávných očekávání, ale stále drží pozici nejprodávanějšího systému roku 2023 v USA.

Zdroj: https://www.gamespot.com/articles/new-ps5-update-out-now-but-its-not-the-one-youre-waiting-for/1100-6516741/?ftag=CAD-01-10abi2f