Nejsilnější bojovníci v Jujutsu Kaisen, kteří mohou čelit Sukunovi

Nejsilnější bojovníci v Jujutsu Kaisen, kteří mohou čelit Sukunovi

Jujutsu Kaisen představilo fanouškům několik neuvěřitelných bojovníků během let. Samozřejmě, jak bylo zmíněno již od samého začátku série, Ryomen Sukuna patří mezi nejsilnější a je považován za Krále prokletí. Existuje jen pár postav, které jsou hodny postavit se Sukunovi v boji.

Sukuna není jen nejvlivnějším a nejsilnějším prokletím v Jujutsu světě, ale také má mnoho schopností, které ho dělají nebezpečným soupeřem. Jeho nadlidská síla a rychlost mu umožňují zničit cokoli, co mu stojí v cestě. Kromě toho ovládá i mnoho kletby a může je využít proti svým nepřátelům. Dosud se našli jen někteří jedinci, kteří mohou s ním konkurovat.

Mezi postavami, které mají dost síly postavit se Sukunovi v boji, patří například protagonisté série – Yuji Itadori a Megumi Fushiguro. Oba mají nejen slibný talent pro jujutsu, ale také jsou vybaveni silnými technikami, které jsou jim schopny konkurovat Sukunovi. Další důležitou postavou je Satoru Gojo, jeden z nejsilnějších jujutsu učitelů. Jeho moc a schopnosti ho řadí mezi nejnebezpečnější protivníky pro Ryomena Sukunu.

I když se zdá, že Sukuna je neporazitelný, není to tak úplně pravda. Přestože se mu nikdo zatím nepodařilo porazit kompletně, existuje možnost, že se to stane v budoucnosti. Série Jujutsu Kaisen se jistě ještě bude vyvíjet a přinese další napínavé souboje mezi těmito silnými postavami.

Článek byl inspirován článkem z webu Gamerant.com (https://gamerant.com/jujutsu-kaisen-strongest-powers-sukuna/).

FAQ:

1. Kdo je Ryomen Sukuna?

Ryomen Sukuna je považován za Krále prokletí v sérii Jujutsu Kaisen. Je to nejsilnější a nejvlivnější prokletí ve světě jujutsu.

2. Kdo se může postavit Sukunovi v boji?

Existuje jen pár postav, které jsou schopné se postavit Sukunovi v boji. Patří k nim Yuji Itadori, Megumi Fushiguro a Satoru Gojo.

3. Mohou ho někdy porazit?

Zatím se žádné postavě nepodařilo porazit Sukunu kompletně, ale v budoucnosti je možné, že se to stane. Série Jujutsu Kaisen se stále vyvíjí a přináší nové souboje.

Zdroj: https://gamerant.com/jujutsu-kaisen-characters-rival-sukuna/