South Park se vracejí ve hře Snow Day: 3D kooperativní multiplayer

South Park se vracejí ve hře Snow Day: 3D kooperativní multiplayer

Cartman a jeho parta se vracejí!

Po prvním náhledu na hru představeném v loňském roce odhalila vydavatelská společnost THQ Nordic novou 3D kooperativní multiplayerovou hru s názvem South Park: Snow Day, která vyjde příští rok na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

South Park: Snow Day se odehrává ve sněžném městečku South Park, kde musí hráči spolupracovat, aby přežili množství nebezpečných výzev a zároveň si užili zábavu se svými oblíbenými postavami. Hra nabídne bohatou grafiku ve 3D a umožní hrát až ve čtyřech hráčích najednou.

Fanoušci seriálu South Park se mohou těšit na autentický humor a dobrodružství, které hra nabídne. Bude možné plnit různé úkoly a objevovat různé lokace ve světě South Park. Hra také obsahuje kooperativní režim, ve kterém hráči musí spolupracovat a vyřešit různé hádanky a překážky.

Vývojáři slibují, že South Park: Snow Day bude plné zábavy a výzev, které si hráči budou moci užít ve společnosti svých přátel. Hra nabídne také bohatou nabídku postav a vylepšení, které hráči budou moci odemknout a použít ve hře.

Pokud jste fanoušky seriálu South Park, určitě se máte na co těšit. South Park: Snow Day slibuje autentický zážitek ze světa South Park, ve kterém se budete moci ponořit do zábavných příběhů a dobrodružství se svými oblíbenými postavami.

Často kladené otázky:

1. Kdy bude hra South Park: Snow Day vydána?

Hra South Park: Snow Day bude vydaná příští rok na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

2. Kolik hráčů bude moci hrát ve hře?

Ve hře bude možné hrát ve čtyřech hráčích najednou, což umožní zábavu a kooperaci s přáteli.

3. Jaký typ hry je South Park: Snow Day?

South Park: Snow Day je 3D kooperativní multiplayerová hra, ve které hráči musí spolupracovat a přežít nebezpečné výzvy ve sněžném městečku South Park.

4. Nabídne hra autentický humor ze seriálu South Park?

Ano, South Park: Snow Day bude plné autentického humoru a dobrodružství, které fanoušci seriálu ocení.

5. Jaké platformy budou hru podporovat?

Hra South Park: Snow Day bude dostupná na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Zdroj: https://es.ign.com/south-park-snow-day/193232/news/presentado-south-park-snow-day-un-juego-multijugador-cooperativo-en-3d-que-llegara-el-ano-que-viene