„Baldur’s Gate 3: Legend of Ansur a Wyrmway hádanky – Jak je dokončit“

"Baldur's Gate 3: Legend of Ansur a Wyrmway hádanky - Jak je dokončit"

Hluboko ve velkém městě Baldur’s Gate 3 odpočívá tvor, který chránil říši po celá staletí. Nyní je na vás, abyste ho našli a možná požádali o jeho pomoc. Náš průvodce se zabývá hádankami Wyrmway v Baldur’s Gate 3 a Legendou Ansur, tajemným dějem s vlastními speciálními požadavky. Buďte si také vědomi, že tento článek obsahuje spoilery.

## Jak dokončit Legendu Ansur a hádanky Wyrmway v Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 Legenda Ansur a Wyrmway Puzzle jsou vyvrcholením úkolu společníka Wylla: Blade of Frontiers. Zde je, co jsme udělali ve své kampani:

– V Aktu 1 jsme zachránili Tieflings v Druid Grove. Pokud se postavíte na stranu Minthary a Goblins, Wyll odejde navždy.

– V Aktu 2 jsme zachránili Majetek Zariel (tj. Mizoru) v kolonii Myšáků Myšonů. Její smrt by způsobila Wyllův uvěznění v ohnivých plamenech Avernusu.

– Poté jsme v Aktu 3 zvážili návrh Mizory a zachránili vévodu Ravengarda ve vězení Iron Throne.

Krátký příběh: Wyll a Mizora musí přežít a musíte zachránit otcovu Wylla, vévodu Ravengarda. Je Ravengard, kdo vám řekne o drakovi Ansur a dokonce vám předá knihu.

### Jak vyřešit hádanku knihy Legendy Ansur

Pokud si přečtete knihu Baldur’s Gate 3 Legend of Ansur, dozvíte se, že vstup do Wyrmway je ve vězení Wyrm’s Rock. Co se týče hádanky, má následující nápovědu: „S jiskrou blesku se blýská pravé hrdinské jiskry. Svitnou pochodně! A oči draka se probudí ve zlatém lesku!“

Nicméně, protože Gortash je nyní obeznámen s vašimi plány, několik vojáků Flaming Fist bude bránit pevnosti. Vaším cílem je dostat se do vězení skrze velkou místnost s teleportem. Tam najdete sestupující schody, které vedou dolů do spodní části.

Odbočte doleva, abyste našli slepou uličku se dvěma lucernami ve tvaru drakovy hlavy. Rychle je zasaďte bleskovými kouzly (ujišťujte se, že obě mají modře hořící plameny zároveň). Tím odkryjete skrytou chodbu.

![Hádanka 1](https://www.gamespot.com/a/uploads/square_avatar/1816/18167535/4177806-baldurs-gate-3-wyrmway-puzzle-ansur-guide-1a.jpg) ![Hádanka 2](https://www.gamespot.com/a/uploads/square_avatar/1816/18167535/4177807-baldurs-gate-3-wyrmway-puzzle-ansur-guide-1b.jpg)

### Hádanky a zkoušky Wyrmway

Nakonec jste dorazili do podzemí Wyrmway v Baldur’s Gate 3, které obsahuje několik zkoušek, které musíte dokončit. Zorganizovali jsme je z levé části do pravé. Upozor

Zdroj: https://www.gamespot.com/articles/baldurs-gate-3-wyrmway-puzzles-ansur-dragon-guide/1100-6516807/?ftag=CAD-01-10abi2f