Last Train Home: Strategie přežití na kolejích

Last Train Home“ je nejen další hrou na téma přežití, ale zároveň i jedinečnou strategií s vlakem, který cestuje krajinou v hlavní roli. Tato hra láká hráče, aby se ponořili do světa, kde není nic jistého a každý váš krok může znamenat rozdíl mezi životem a smrtí.

Při cestě vlakem se hráč dostane do situací, kdy musí maximálně využít potenciál svých mužů, kteří cestují s ním skrze pustinu. Každý z těchto mužů má svou vlastní dovednost, kterou lze využít v kritických momentech.

Jedním z hlavních prvků hry je prozkoumávání měst. V těchto městech může hráč najít cenné zdroje nebo spojence, ale je také možné, že ho zde potká nebezpečí. Je zde zřejmé, že nikdy nemůžete mít jistotu, zda vás místní obyvatelé přivítají s otevřenou náručí. Většinou se setkáváme s opakem, kdy obyvatelé města vidí ve hráči hrozbu.

Ve chvílích, kdy jsou některé oblasti dobře strážené, hráč musí rozhodnout, zda chce riskovat konflikt, který by mohl většinu jeho mužů stát život, nebo zda zvolí jinou cestu a obejde tyto oblasti. Taktika je klíčovým prvkem, který může hráči zajistit úspěch ve hře.