„Vytvoření nových Pokémonů nekončí: 1 000 je jen začátek“

"Vytvoření nových Pokémonů nekončí: 1 000 je jen začátek"

Nové Pokémony nezmizí nikdy – říká COO společnosti Pokemon

S příchodem her Pokemon Scarlet a Violet loňským rokem, celá franšíza představila své tisící jedinečné designy Pokémonů – a nejen to. Nicméně i přes tolik Pokémonů, které jsou již ve hře, COO společnosti Pokemon, Takato Utsunomiya, tvrdí, že nové přírůstky nezmizí nikdy.

GameSpot se sešel s Utsunomiyou jako součást skupinového rozhovoru na mistrovství světa Pokemonu 2023 v japonském Yokohamě, kde odpověděl na otázku týkající se výzev při vytváření nových designů pro Pokémony. Podle Utsunomiyi s novými generacemi vývojářů přicházejí čerstvé nápady na nové Pokémony.

„Když přicházejí nové generace lidí, kteří pracují na hrách a mají nové nápady na nová stvoření, jsme schopni stále vytvářet nové Pokémony,“ řekl Utsunomiya.

Poté byl dotázán, zda hry kdy budou mít příliš mnoho Pokémonů, na což odpověděl, že stále existuje spousta možností inspirace v reálném světě, takže možnosti jsou nekonečné.

„Aktuálně jich máme přes 1000,“ pokračoval, „ale když si uvědomíte, kolik živých tvorů je ve světě, řekněme že přesahují stovky tisíc. Myslím si, že máme ještě dlouhou cestu před sebou.“

Nakonec Utsunomiya řekl, že zodpovědnost za tvorbu nových designů Pokémonů leží převážně na vývojářském týmu ve společnosti Game Freak, protože „musí mít takovou vývojovou schopnost, aby neustále vytvářeli nová stvoření a přicházeli s novými nápady.“ Pokud by tuto schopnost ztratili, Utsunomiya říká, „bylo by obtížné pokračovat s Pokémony skrze všechny tyto generace.“

Pokémon Scarlet a Violet jsou dostupné výhradně na Nintendo Switch. První polovina stahovatelného obsahu Secret Treasures Of Area Zero, The Teal Mask, se chystá spustit 13. září.

FAQ:

1. Kolik Pokemonů je momentálně k dispozici?

Momentálně je k dispozici přes 1000 různých Pokémonů.

2. Jak dlouho bude společnost Pokemon stále vytvářet nové Pokémony?

Společnost Pokemon bude i nadále vytvářet nové Pokémony díky novým generacím vývojářů a jejich čerstvým nápadům.

3. Jaká je inspirace pro tvorbu nových Pokémonů?

Inspirace pro tvorbu nových Pokémonů čerpá z bohatého rozmanitého světa živých tvorů, kterých je přesahujících stovky tisíc.

4. Kdo je zodpovědný za tvorbu nových designů Pokémonů?

Zodpovědnost za tvorbu nových designů Pokémonů leží na vývojářském týmu ve společnosti Game Freak.

5. Kde jsou k dostání hry Pokemon Scarlet a Violet?

Hry Pokemon Scarlet a Violet jsou dostupné

Zdroj: https://www.gamespot.com/articles/the-pokemon-company-sees-plenty-of-room-for-many-more-pokemon-designs/1100-6516855/?ftag=CAD-01-10abi2f