„Mortal Kombat 1 beta ke stažení předčasně pro Xbox Series X|S, PlayStation 5 uživatelé musí počkat“

"Mortal Kombat 1 beta ke stažení předčasně pro Xbox Series X|S, PlayStation 5 uživatelé musí počkat"

Nadcházející betaverze hry Mortal Kombat 1 je pro hráče na konzolích Xbox Series X|S dostupná ke stažení o tři dny dříve než pro hráče na PlayStation 5. Tato informace byla oznámena studiem NetherRealm Studios prostřednictvím oficiálního účtu hry v online síti Twitter. Beta bude ke stažení pro hráče na Xbox Series X|S dostupná od 15. srpna v 17:00 hod. (SEČ), zatímco hráči na PlayStation 5 si ji budou moci stáhnout až od 18. srpna.

Je však důležité zmínit, že i když mají hráči na Xbox Series X|S možnost stáhnout si betu před hráči na PlayStation, samotnou hru nebudou moci hrát před 18. srpnem. Na stránce FAQ hry Mortal Kombat nejsou uvedeny žádné zprávy, které by tomuto faktu odporovaly. Před instalací betaverze se však ujistěte, že máte dostatek volného místa na disku.

Pro účast ve hře Mortal Kombat 1 je nutné si hru předobjednat. Pro více informací o tom, jak si ověřit svou sílu tento víkend, se podívejte na náš průvodce předobjednávkou hry Mortal Kombat 1.

Hra Mortal Kombat 1 je plánována na vydání 14. září tohoto roku pro PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC.

FAQ:

1. Proč mají hráči na Xbox Series X|S možnost stažení betaverze o tři dny dříve než hráči na PlayStation 5?

– Tento rozdíl je dán rozhodnutím studia NetherRealm Studios. Je možné, že se jedná o dohodu o exkluzivitě mezi studiem a společností Microsoft.

2. Musím mít dostatek místa na disku před stažením betaverze hry Mortal Kombat 1?

– Ano, je důležité ujistit se, že máte dostatek volného místa na disku, aby bylo možné betu nainstalovat.

3. Kde najdu více informací o tom, jak si předobjednat hru Mortal Kombat 1?

– Pro více informací o předobjednávce hry Mortal Kombat 1 se podívejte na náš průvodce předobjednávkou, který naleznete na naší webové stránce.

4. Kdy je plánované oficiální vydání hry Mortal Kombat 1?

– Hra je plánována na vydání 14. září tohoto roku pro PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC.

Zdroj: https://www.gamespot.com/articles/mortal-kombat-1-beta-can-be-downloaded-now-on-xbox-coming-soon-to-ps5/1100-6516904/?ftag=CAD-01-10abi2f