„Fortnite Creative uživatel vytvořil Final Fantasy XIV-like boss raid v módu Doomsday: Raid Boss Battle“

"Fortnite Creative uživatel vytvořil Final Fantasy XIV-like boss raid v módu Doomsday: Raid Boss Battle"

Final Fantasy XIV se setkává s Fortnite v novém herním módu Doomsday: Raid Boss Battle. Tento herní režim, vytvořený hráčem jménem sigrs v rámci Fortnite Creative módu, vyzývá hráče k boji proti bossovi ve stylu Final Fantasy XIV. Hráči se musejí sdružit a spolupracovat, aby porazili humanoidního bosse s výstavním úsměvem a ozdobeného hroty.

Na stránkách Fortnite Creative je o módu Doomsday: Raid Boss Battle napsáno: „Spojte své síly, vyhýbejte se mnoha smrtelným útokům a překonejte nejúčinnější útok bosse.“ Tento herní režim umožňuje hráčům vybrat si jednu ze tří tříd a hrát s až šesti hráči. Pokud bude boj nějakým způsobem zmařen, je možné se vrátit ke kontrole a pokusit se znovu.

Tento herní režim však není jen o tom, že přidává bosse podobného nepříteli z FF. Fanoušci si také povšimli stylu inspirovaného oceněným MMO. Jeden uživatel Redditu poznamenal: „Překrývající se oblast účinku… ano. Velký boss před plovoucím čtvercem nebo kruhovou arénou… ano. Nováček zemře během prvních pár sekund na první mechaniku… ano.“

Twitterový uživatel Mlick, který rozšířil zprávu o tomto herním módu, doporučuje mít při boji nejméně dva léčitele a jednoho tanka. Tehdy také zažívali chybu, která neumožňovala hráčům dokončit útok, pokud byl člen party KO. „Je to nesmírně dobře promyšlené. Nemůžete se zbytečně flákat, jak jsme brzy poznali,“ napsal.

Hráči, kteří chtějí s přáteli vyzkoušet Fortnite raid ve stylu FFXIV, mohou najít herní režim s kódem 8699-5345-4889. Mód si také mohou přidat do oblíbených, aby byl snadněji dostupný pro budoucí hraní.

Fortnite je dostupný zdarma na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a Androidu. Technicky je možné hrát ho také na iOS pomocí předplatného jako je Nvidia GeForce, ale zřejmě se do App Store brzy nevrátí kvůli sporu mezi Applen a Epic Games.

FAQ:

1. Jak se jmenuje nový herní mód v Fortnite?

– Nový herní mód se jmenuje Doomsday: Raid Boss Battle.

2. Kolik hráčů musí být v týmu?

– Hráči mohou hrát v týmu až šesti lidí.

3. Kde mohu najít kód pro tento herní mód?

– Kód pro Doomsday: Raid Boss Battle je 8699-5345-4889.

4. Jaké platformy podporují hru Fortnite?

– Fortnite je dostupný na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a Androidu.

5. Je možné hrát Fortnite na iOS?

– Technicky je možné hrát Fortnite na iOS pomocí předplatného jako je Nvidia GeForce, avšak kvůli sporu mezi Applen a Epic Games se pravděpodobně do App Store brzy nevrátí.

Zdroj: https://www.gamespot.com/articles/fortnite-now-has-an-ffxiv-style-raid-thanks-to-fans/1100-6516890/?ftag=CAD-01-10abi2f