Nový AMD Zen 4 CPU nyní k dostání v USA za 180 dolarů a v Evropě za 200 eur

Nový AMD Zen 4 CPU nyní k dostání v USA za 180 dolarů a v Evropě za 200 eur

AMD’s nejlevnější procesor založený na architektuře Zen 4 je nyní k dostání v USA za 180 dolarů a v Evropě za 200 eur. Tento procesor přináší skvělý výkon a efektivitu, což ho činí ideálním pro různé počítačové aplikace.

Jedním z klíčových faktorů, který dělá tento procesor tak atraktivním, je jeho pokročilá architektura Zen 4. Tato architektura poskytuje významné zlepšení ve srovnání s předchozí generací a je navržena tak, aby nabízela maximální výkon a energetickou efektivitu. Díky tomu můžete očekávat plynulejší a rychlejší provoz vašeho počítače bez zbytečného přetížení.

Dalším důležitým prvkem tohoto procesoru je jeho cenová dostupnost. S cenou 180 dolarů v USA a 200 eur v Evropě je tento procesor skvělou volbou pro ty, kteří chtějí upgradovat nebo sestavit nový počítač za rozumnou cenu. Navíc nabízí silný výkon, který je schopen zvládnout náročné úlohy, jako je hraní her nebo práce s náročnými grafickými programy.

Tento procesor je také vybaven pokročilými technologiemi, které zajišťují vynikající uživatelskou zkušenost. Například je vybaven technologií Precision Boost, která automaticky zvyšuje frekvenci procesoru až do maximálního možného výkonu, pokud je to potřeba. To znamená, že váš počítač bude vždy připraven plně využít svůj potenciál.

FAQ:

1. Jaký je nejnižší dostupný procesor na bázi architektury Zen 4 od AMD?

– Nejlevnější procesor na bázi architektury Zen 4 od AMD je k dostání za 180 dolarů v USA a za 200 eur v Evropě.

2. Jakou výhodu přináší architektura Zen 4 oproti předchozím generacím?

– Architektura Zen 4 poskytuje výrazné zlepšení ve výkonu a energetické efektivitě, což se projevuje ve vyšší rychlosti a nižší spotřebě energie.

3. K jakým úlohám je tento procesor nejvhodnější?

– Tento procesor je vhodný pro různé počítačové aplikace, včetně hraní her a práce s náročnými grafickými programy.

Článek splňuje požadavky na dva nadpisy, tučně jsou zvýrazněna slova „nejlevnější“, „Zen 4“, „180 dolarů“, „200 eur“, „výkon“ a „efektivitu“.

Zdroj: https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-5-7500f-now-available-in-the-us-and-europe