Razer představuje první klávesnici s výměnnými spínači a 8 000 Hz polling rate.

Razer představuje první klávesnici s výměnnými spínači a 8 000 Hz polling rate.

Razer představuje svou první klávesnici s možností výměny spínačů. Tato klávesnice disponuje taktickými mechanickými spínači a gasket-mounted PCB, což zaručuje vynikající odezvu a stabilitu. Navíc je klávesnice vybavena polling rate až 8 000 Hz, což zaručuje extrémně rychlou odezvu při stisku kláves.

Taktické mechanické spínače klávesnice Razer přinášejí výjimečný pocit za každým stisknutím. Tato nová generace spínačů je navržena tak, aby zajistila krátké doby odezvy a vynikající taktický zpětný vjem. Pokud si přejete měnit spínače podle svých preferencí, nemusíte již rozebírat celou klávesnici. Stačí jednoduše vyměnit spínač, který chcete použít, bez nutnosti komplikovaného servisu.

Dalším velkým přínosem je gasket-mounted PCB, což je speciální montážní systém, který zvyšuje stabilitu a snižuje nechtěné vibrace klávesnice. Díky tomu se klávesy pohybují méně a poskytují tak přesnější a klidnější stisknutí. Uživatelé budou ocenit, jak klávesy plynule reagují na jejich dotek.

Aby byla zajištěna maximální odezva klávesnice, Razer vybavil tento model polling ratem až 8 000 Hz. To znamená, že klávesnice je schopna komunikace se systémem až 8 000krát za sekundu. Díky tomu se uloží všechny vaše klávesové údaje rychleji a přesněji, což je nezbytné pro hráče i profesionální uživatele.

Klávesnice od Razer je navržena s ohledem na ergonomii a dlouhodobou pohodlnost užívání. Je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Design klávesnice je moderní a elegantní, takže se bude skvěle hodit na každý pracovní stůl či herní stanoviště.

Pokud tedy hledáte klávesnici, která vám poskytne vynikající odezvu, stabilitu a komfort při používání, Razerova hot-swappable klávesnice je tím správným řešením pro vás.

FAQ:

1. Je možné vyměnit spínače na této klávesnici?

Ano, Razerova hot-swappable klávesnice umožňuje snadnou výměnu spínačů podle vašich preferencí.

2. Jaká je maximální odezva klávesnice?

Klávesnice má polling rate až 8 000 Hz, což zaručuje rychlou a přesnou odezvu při stisku kláves.

3. Je klávesnice odolná vůči opotřebení?

Ano, klávesnice je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.

4. Může tato klávesnice být používána jak pro hry, tak pro práci?

Ano, Razerova klávesnice je navržena tak, aby spl

Zdroj: https://www.tomshardware.com/reviews/razer-blackwidow-v4-75