„Twitch plánuje novou funkci pro tvůrce obsahu“

"Twitch plánuje novou funkci pro tvůrce obsahu"

Tato nová funkce umožní streamerům zakázat určitým uživatelům sledování jejich vysílání. Tato možnost byla žádaná již dlouhou dobu a Twitch konečně odpověděl na přání svých tvůrců obsahu.

Nová funkce, nazvaná „Ban Viewers“, umožní streamerům zablokovat určité uživatele a odepřít jim přístup k jejich kanálu. Dříve streamerovi nezbylo nic jiného, než tolerovat obtěžování nebo nevhodné chování určitých uživatelů, protože neměl žádnou možnost je odstranit z jejich publiku. S „Ban Viewers“ však tato situace zmizí.

Twitch doplnil svou aktualizovanou cestu o tuto novou funkci po obdržení mnoha žádostí od streamerů. Mnoho tvůrců obsahu se setkalo s obtěžováním a šikanou ze strany některých uživatelů, což významně ovlivnilo jejich zážitek ze streamování. Tato funkce jim poskytne větší kontrolu nad tím, kdo může sledovat jejich vysílání a kdo ne.

Funkce „Ban Viewers“ bude dostupná ve správě kanálu na stránce Twitch. Streamer bude mít možnost vyhledat a zablokovat určitého uživatele pomocí jejich jména nebo ID. Jakmile bude uživatel zablokován, nebude již moci sledovat živá vysílání tohoto streamera, ani komentovat či interagovat s ostatními diváky.

Twitch doufá, že tato nová funkce přispěje k vytvoření bezpečnějšího a přívětivějšího prostředí pro tvůrce obsahu a jejich publikum. Zakázání problémovým uživatelům sledování by mělo snížit počet nevhodných komentářů a škodlivého chování ve streamu.

FAQ:

1. Jaký je důvod zavedení funkce „Ban Viewers“ na Twitchi?

Twitch zavádí tuto funkci jako odpověď na dlouhodobé žádosti streamerů, kteří čelili obtěžování a šikaně ze strany některých uživatelů. Funkce „Ban Viewers“ jim poskytne kontrolu nad tím, kdo může sledovat jejich vysílání.

2. Jak mohu zablokovat určitého uživatele?

Streamer bude mít možnost vyhledat a zablokovat určitého uživatele pomocí jména nebo ID. Po blokování nebude uživatel moci sledovat živá vysílání tohoto streamera ani interagovat s ostatními diváky.

3. Jaká je cílová skupina této nové funkce?

Nová funkce „Ban Viewers“ je určena pro všechny streamery na Twitchi, kteří se potýkají s obtěžováním nebo nevhodným chováním určitých uživatelů. Může být využita k vytvoření bezpečnějšího prostředí pro tvůrce obsahu a jejich publikum.

Článek vycházel z obsahu zde: [zdroj]

Zdroj: https://es.ign.com/twitch/193313/news/twitch-recibira-el-mes-que-viene-una-funcion-muy-solicitada-por-los-streamers