Vysoká cena Edice Coleccionista Baldur’s Gate 3 na eBay

Vysoká cena Edice Coleccionista Baldur's Gate 3 na eBay

Na trhu s počítačovými hrami je vždy velkým lákadlem pro sběratele a fanoušky série Baldur’s Gate vydání kolekce s exkluzivními předměty. Stejně tomu není ani u nového dílu, kterým je Baldur’s Gate 3. Na populárních online platformách, jako je eBay, je možné vidět, že cena této edice stoupá do výšin.

Baldur’s Gate 3 je dlouho očekávané pokračování populární série RPG her. Vývojářský tým Larian Studios slibuje úžasný herní zážitek plný dobrodružství a napětí. Edice kolekcionáře zahrnuje nejen samotnou hru na disku, ale také další bonusy, které umocňují pocit exkluzivity. Mezi tyto bonusy patří především sběratelská krabička, mapy herního světa, figurky hrdinů a další drobnosti.

Jelikož je tento druh edic velmi omezený a nachází se na trhu několik kusů, není divu, že se jejich cena stává předmětem zájmu. V současné době je Edice Coleccionista Baldur’s Gate 3 k dostání za několik set dolarů. To je výrazně vyšší cena než oficiální cena, za kterou byla edice původně nabízena.

Pro sběratele a fanoušky série je tato edice skutečnou lahůdkou. Mít ve své sbírce limitovanou verzi oblíbené hry je pro ně předmětem hrdosti a zároveň investicí do budoucnosti. Vzhledem k tomu, že jde o omezenou edici, je velká šance, že její hodnota na trhu bude dále stoupat.

FAQ:

1. Jaké jsou výhody sběratelské edice Baldur’s Gate 3?

Sběratelská edice zahrnuje nejen hru na disku, ale také bonusové předměty, jako jsou sběratelská krabička, mapy herního světa a figurky hrdinů.

2. Proč je cena sběratelské edice Baldur’s Gate 3 tak vysoká?

Cena je vysoká kvůli omezenému množství edic na trhu a velkému zájmu sběratelů a fanoušků série Baldur’s Gate.

3. Je investice do sběratelské edice Baldur’s Gate 3 výhodná?

Ano, držení limitované verze hry může v budoucnu znamenat zvýšení její hodnoty na trhu.

4. Kde je možné sběratelskou edici Baldur’s Gate 3 zakoupit?

Sběratelskou edici lze zakoupit na online platformách, jako je eBay, nebo u autorizovaných prodejců počítačových her.

Zdroj: https://es.ign.com/baldurs-gate-iii/193404/news/la-edicion-coleccionista-de-baldurs-gate-3-se-esta-vendiendo-en-internet-por-miles-de-dolares