Hellboy Web of Wyrd: Nová Akční Hra s Vydáním 4. října 2023!

Připravte se na akční rvačky v kůži velkého červeného chlapíka Hellboye, protože Hellboy Web of Wyrd má řádné datum vydání: 4. října 2023. Trailer s datem vydání zveřejnili tento týden vývojáři z Upstream Arcade a vydavatel Good Shepherd Entertainment a upřímně řečeno je to dost vzrušující.

Hra Web of Wyrd, která byla poprvé oznámena loni, je pozoruhodná hned několika věcmi: Zaprvé, hra vznikla s požehnáním a podle příběhu tvůrce série Mika Mignoly. Za druhé, že v něm hraje zesnulý, skvělý Lance Reddick jako hlas Hellboye.

Pro ty z nás, kteří jsou dlouholetými obdivovateli komiksů o Hellboyovi, je tato hra opravdu krásnou záležitostí: skutečně se snaží zachytit stínový styl kresby světa a kresby postav Mikea Mignoly v pohyblivém 3D světě, což se žádné jiné adaptaci nepodařilo.

Motýlí dům, postavený v roce 1962 okultistou Pasqualem Deneveauxem, je víc než pouhé sídlo, je to brána. Postavený na základě okultních ley-energií, jeho podivné úhly a neeuklidovská geometrie byly navrženy s jediným nečistým záměrem: otevřít dveře do strašlivé a fascinující dimenze zvané Wyrd.“

Web of Wyrd bude akční rvačka, jejíž jádro tvoří úderný bojový styl velkého červeného: Udeř padoucha, střel padoucha, udeř padoucha větší a těžší pěstí. Slibuje přinést roguelike nájezdy na příšery, které vás vybízejí k učení se patáliím, uhýbání, parírování a úderům pěstí.

Hru Hellboy Web of Wyrd najdete na jejích oficiálních stránkách a na Steamu. Vyvíjí ji studio Upstream Arcade, které předtím dělalo stylovou akční střílečku West of Dead.