FFXIV Viper je první nové povolání ve hře Dawntrail a vypadá smrtelně.

FFXIV Viper je první nové povolání ve hře Dawntrail a vypadá smrtelně.

FFXIV Viper – nová profese Dawntrail

Na nedávném Fan Festu hry Final Fantasy XIV ve městě Londýn byla zveřejněna jedna ze dvou nových profesí, které se představí s expanzí Dawntrail v létě 2024. Job Viper vám umožní používat dva meče, které lze spojit do jednoho většího zbraně, čímž dosáhnete kombinace tlaku a silných úderů. Hlavní režisér hry Naoki Yoshida nám předvedl zbrusu nový trailer s tímto jobem a spoustou úžasných podrobností.

Viper je tedy první nový job, který se poprvé objeví v rámci expanze Dawntrail a jeho design zaujme svým vražedným vzhledem. Dva meče, které můžete použít zvlášť, lze spojit dohromady a vytvořit tak ještě mocnější zbraň. Tato kombinace umožňuje hráčům vyvíjet tlak na nepřátele a zadat jim těžké rány.

Job Viper slibuje vzrušující herní styl, který bude vyžadovat schopnost efektivního použití dvou mečů a jejich kombinace. Zbavit se nepřátel může být také velmi stylové a působivé.

Na Fan Festu byly také představeny další zajímavosti spojené s expanzí Dawntrail, jako například nový obsah, zbraně, příběhové mise a mnoho dalšího. Fanoušci této populární MMORPG mohou být rozhodně nadšení z této novinky a dychtivě očekávat nadcházející rozšíření.

Pokud vás zajímá více informací o FFXIV Viper jobu a expanzi Dawntrail, neváhejte si přečíst článek na webu PCGamesN (https://www.pcgamesn.com/final-fantasy-xiv/dawntrail-job-viper).

FAQ:

1. Kdy bude expanze Dawntrail vydána?

– Expanze Dawntrail pro Final Fantasy XIV bude vydána v létě roku 2024.

2. Bude job Viper dostupný pro všechny postavy ve hře?

– Ano, job Viper bude dostupný pro všechny postavy ve hře Final Fantasy XIV.

3. Jaké další novinky přinese expanze Dawntrail?

– Expanze Dawntrail přinese nový obsah, zbraně, příběhové mise a mnoho dalšího, o čem se dozvíte v článku na webu PCGamesN.

Článek byl převzat z: https://www.pcgamesn.com/final-fantasy-xiv/dawntrail-job-viper

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/final-fantasy-xiv/dawntrail-job-viper