The Crust: Budoucnost měsíční kolonizace čeká!

V dnešní době, kdy hry se stále častěji prolínají s realitou, se objevuje zajímavý titul – The Crust. Tato hra slibuje kombinovat prvky hybrid managementu, automatizace a strategie, které známe z oblíbených her jako je Surviving Mars a Factory-building.

Hráč je postaven do role vedoucího automatizovaného stavebního a těžebního systému na povrchu Měsíce. A jakoby toho nebylo málo, tato misie je zasažena katastrofou, což vás zanechá jako jednoho z mála přeživších s plně funkční měsíční kolonií. Hlavním úkolem hráče je dopravovat zdroje na Zemi, pomáhat ostatním přeživším a rozvíjet svou kolonii.

Jistě vás potěší, že The Crust měl své demo během Steam next festu. Ačkoliv jsem nevěděl, jak dlouho bude k dispozici, strávil jsem u něj hodně času. Demo nabízí několik hodin zábavy, i když ještě chybí kolonisté a má několik technických nedostatků. Důležité je však zmínit, že hra je stále ve vývoji a plánovaný start je v prvním čtvrtletí roku 2024. Pro ty, kteří chtějí podpořit vývoj, bude brzy zahájen kickstarter.

Chcete vědět více? The Crust najdete na Steam a další informace o vývojářském studiu VEOM najdete na jejich oficiálních webových stránkách.