Nové DLC pro Age of Empires 2 přidává dvě nové civilizace

Nové DLC pro Age of Empires 2 přidává dvě nové civilizace

Age of Empires 2 dostává nový update s DLC The Mountain Royals, které přidává do hry dvě nové civilizace – Armény a Gruzíny. Tento balíček rozšíření pro Age of Empires 2 Definitive Edition také obsahuje tři plně zazpívané kampaně a aktualizaci Persie. Pokud jste fanoušky klasické historické strategie, je na čase se do hry vrátit a opět tvořit historii.

Vydání této aktualizace přichází na platformu Steam a nabízí hráčům možnost prozkoumat nové civilizace a jejich unikátní schopnosti. Arméni jsou známí svou schopností stavět pevnosti, což jim dává strategickou výhodu při obraně svých území. Gruzíni se zase specializují na výcvik jezdců a jsou tak ideální pro útočné strategie. Oba národy mají také své vlastní speciální jednotky, které lze využít ve vojenských střetech.

Kromě nových civilizací přináší DLC The Mountain Royals také tři nové kampaně, které hráče provedou historickými událostmi spojenými s Arménií a Gruzií. Tyto kampaně jsou plně zazpívané, což přidává do hry další vrstvu autenticity a zábavy.

V rámci aktualizace je také provedena úprava civilizace Persie, která dostává nové bonusy a schopnosti. Tato změna dává hráčům další možnost volby a strategického rozhodování při výběru civilizace.

Pokud jste se již dříve setkali s Age of Empires 2 Definitive Edition, můžete se těšit na další obsah a inovace, které DLC The Mountain Royals přináší. Pokud jste noví hráči, je to skvělá příležitost vyzkoušet tuto klasickou strategii a prozkoumat nové civilizace.

Pokud vás tato aktualizace zaujala, můžete se dočíst více informací na webu PCGamesN, kde najdete také recenze Age of Empires 2: Definitive Edition a další skvělé strategické hry na PC.

FAQ:

1. Jaké nové civilizace přidává DLC The Mountain Royals do hry Age of Empires 2?

– DLC přidává do hry dvě nové civilizace – Armény a Gruzíny.

2. Co obsahuje aktualizace Persie v rámci DLC The Mountain Royals?

– Persie dostává nové bonusy a schopnosti, které dávají hráčům více možností při volbě této civilizace.

3. Jaké kampaně přináší DLC The Mountain Royals?

– DLC obsahuje tři plně zazpívané kampaně, které hráče provedou historickými událostmi spojenými s novými civilizacemi Arménie a Gruzie.

4. Kde najdu více informací o DLC The Mountain Royals?

– Více informací o DLC naleznete na webu PCGamesN, kde také najdete recenze Age of Empires 2: Definitive Edition a další skvělé strategické hry na PC.

Článek byl inspirován obsahem zde: PCGamesN

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/age-of-empires-2/the-mountain-royals