„Darktide, kooperativní FPS ve světě Warhammer 40k, získává dvě bezplatné aktualizace při vzestupu hodnocení na Steamu“

"Darktide, kooperativní FPS ve světě Warhammer 40k, získává dvě bezplatné aktualizace při vzestupu hodnocení na Steamu"

Warhammer 40k Darktide dostane dvě bezplatné aktualizace s růstem recenzí na Steamu

Grimdarková kooperativní střílečka z pohledu první osoby Warhammer 40k Darktide již zažívá oživení, protože vývojář Fatshark připravuje na oslavu prvního výročí hry dvě velké bezplatné aktualizace. Navzdory neuvěřitelně zábavné hratelnosti, která staví na svém předchůdci Warhammer Vermintide 2, Darktide prošel poněkud neklidným obdobím nespokojenosti hráčů, ale nedávné přepracování způsobilo velký vzestup bodování recenzí na Steamu a počtu hráčů. Tato nadcházející dvojice bezplatných aktualizací má za cíl dále rozvíjet toto oživení.

Hra Warhammer 40k Darktide se v poslední době těší velké popularitě a její recenze na platformě Steam rostou. Vývojáři se rozhodli oslavit první výročí hry vydáním dvou velkých zdarma dostupných aktualizací. Tato hra se zaměřuje na kooperativní hraní a akční boje ve světě Warhammer 40k. Předchozí hra Warhammer Vermintide 2 získala velkou popularitu, přičemž Darktide staví na úspěchu svého předchůdce.

Hráči byli v minulosti nespokojeni s některými částmi hry a projevili svou nespokojenost skrze negativní recenze. Nicméně, nedávné úpravy provedené vývojáři způsobily značné zlepšení hry, které se projevilo v růstu bodování recenzí na Steamu a také ve zvýšení počtu hráčů.

Dvě nadcházející bezplatné aktualizace mají za cíl nadále rozvíjet oživení hry. Vývojáři slibují další vylepšení herního systému, opravy chyb a přidání nového obsahu. Vzhledem k oživení hry a pozitivním reakcím hráčů je naděje, že Warhammer 40k Darktide bude mít úspěšnou budoucnost.

FAQ:

Q: Jaké aktualizace hra Warhammer 40k Darktide dostane?

A: Hra dostane dvě bezplatné aktualizace, které mají za cíl rozvíjet oživení hry.

Q: Jaké problémy měla hra Warhammer 40k Darktide v minulosti?

A: Hra měla v minulosti nespokojené hráče kvůli určitým částem hry.

Q: Jaký je cíl aktualizací?

A: Cílem aktualizací je dále rozvíjet oživení hry, přinést další vylepšení herního systému, opravit chyby a přidat nový obsah.

Článek převzatý z: https://www.pcgamesn.com/darktide/the-traitor-curse

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/darktide/the-traitor-curse