Oxygen Not Included oslavuje 50. aktualizaci oblíbeného koloniálního simulátoru

Oxygen Not Included oslavuje 50. aktualizaci oblíbeného koloniálního simulátoru

Herní simulátor kolonie Oxygen Not Included oslavuje 50. významnou aktualizaci, kterou je aktualizace Packed Snacks. Tato vesmírná strategická hra od společnosti Klei Entertainment, která je známá svými oblíbenými nezávislými hrami jako Don’t Starve, Mark of the Ninja, Invisible Inc a Griftlands, získala na platformě Steam úžasné hodnocení 96% „převážně pozitivní“. S více než 100 000 hodnoceními uživatelů se blíží hranici 100 000 recenzí. A nyní, díky nejnovější aktualizaci a velké slevě na Steamu, je to perfektní čas k vyzkoušení této hry.

Aktualizace Packed Snacks přináší do hry nové prvky a funkce, které hráčům umožní ještě více se ponořit do světa simulace kolonií. Jedním z hlavních prvků této aktualizace jsou balené svačiny, které mohou být vyrobeny a použity jako zdroj potravy pro kolonisty. To je velmi užitečné, zejména při dlouhých expedicích nebo při nedostatku jídla.

Další zajímavou novinkou je zavedení nových stavů kolonistů. Každý kolonista může nyní mít různé stavy, které ovlivňují jejich schopnosti a náladu. Hráči musí pečlivě sledovat stav svých kolonistů a zajistit, aby byli vždy ve správném stavu, aby byli schopni úspěšně provádět své úkoly.

Kolem aktualizace Packed Snacks Klei Entertainment také nabízí velkou slevu na Steamu, což je skvělá příležitost pro nové hráče vyzkoušet tuto skvělou hru. S ohromujícím hodnocením a pozitivním ohlasem hráčů je Oxygen Not Included nezapomenutelnou volbou pro fanoušky vesmírných strategických her.

Pokud vás tato aktualizace zaujala a chcete se dozvědět více, můžete si přečíst více informací o aktualizaci Packed Snacks na oficiálním webu hry Oxygen Not Included nebo navštívit článek na stránkách PCGamesN, který najdete na adrese: [Oxygen Not Included oslavuje 50. aktualizaci pro oblíbený simulátor kolonie](https://www.pcgamesn.com/oxygen-not-included/packed-snacks-update)

Často kladené otázky (FAQ):

1. Jaké jsou hlavní prvky aktualizace Packed Snacks pro Oxygen Not Included?

– Mezi hlavní prvky této aktualizace patří zavedení balených svačin a nových stavů kolonistů.

2. Jaké jsou oblíbené hry od společnosti Klei Entertainment?

– Mezi oblíbené hry od společnosti Klei Entertainment patří Don’t Starve, Mark of the Ninja, Invisible Inc a Griftlands.

3. Jaké hodnocení má hra Oxygen Not Included na Steamu?

– Hra Oxygen Not Included má na Steamu hodnocení 96% „převážně pozitivní“.

4. Je v současnosti možné získat hru Oxygen Not Included se slevou na Steamu?

– Ano, společnost Klei Entertainment nabízí v rámci aktualizace Packed Snacks velkou slevu na hru Oxygen Not Included na Steamu.

5. Kde mohu najít více informací o aktualizaci Packed Snacks

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/oxygen-not-included/packed-snacks-update