Prince of Persia: The Lost Crown – Nová Plošinovka Slibuje Nezapomenutelné Dobrodružství

Příští rok nás čeká zásadní událost ve světě videoher – vydání plošinovky Prince of Persia: The Lost Crown. Tento titul se rychle stává středem pozornosti, a to nejen díky svému atraktivnímu vzhledu, ale především kvůli slibujícímu obsahu. Nejnovější příběhový trailer naznačuje, že hra bude nabízet mnohem více, než jsme si mohli na začátku myslet.

Hlavní hrdina se bude muset proplétat různými dobrodružstvími, přičemž nic nebude takové, jak se na první pohled zdá. Hráči se mohou těšit na zvraty v příběhu, souboje s přáteli i zrádcovství. Díky tomu se Prince of Persia: The Lost Crown jeví jako hra plná nezapomenutelných momentů.

Pro boj s protivníky a děsivými monstry byl hlavnímu hrdinovi přidělen arzenál speciálních schopností. Jak dobře si s nimi poradí a zda dokáže překonat všechny nástrahy, se dozvíme již 11. ledna 2024. Hra bude dostupná na platformách PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Vzhledem k tomu, co již bylo odhaleno, se zdá, že Prince of Persia: The Lost Crown bude skvělým příspěvkem do série a poskytne hráčům hodiny zábavy a napětí.