Hra The Day Before stažena ze Steamu, žádné aktualizace nepřicházejí

Hra The Day Before stažena ze Steamu, žádné aktualizace nepřicházejí

Exkluzivní hra The Day Before byla stažena ze Steamu a žádné aktualizace již nebudou

Vývojáři Fntastic oznámili, že hra The Day Before již nebude možné zakoupit na platformě Steam. Tato akce následuje po špatných recenzích uživatelů, které hra získala poté, co bylo oznámeno, že vývojáři přestanou podporovat hru, která byla ve fázi předběžného přístupu.

The Day Before je survivalová hra zasazená do zombie apokalypsy, kterou bylo možné zakoupit pouze několik dní. Hra se rychle stala populární mezi hráči, kteří se těšili na další aktualizace a vylepšení. Bohužel vývojáři nyní oznámili, že nejsou schopni pokračovat ve vývoji a podpoře hry, a proto ji staženou ze Steamu.

Vývojářská společnost Fntastic se rozhodla ukončit podporu hry kvůli neshodám s vlastníkem licence. Tento krok vzbudil velkou nevoli mezi hráči, kteří se těšili na další vylepšení a obsah. Mnoho hráčů již vyjádřilo své zklamání a nespokojenost ve formě negativních recenzí a komentářů.

I přes negativní ohlasy si hra The Day Before udržuje svou popularitu mezi fanoušky žánru. Mnoho hráčů stále doufá, že se vývojáři vrátí k podpoře a vylepšování hry, ačkoliv tato možnost je v současné době nepravděpodobná.

Pokud jste již hru The Day Before zakoupili, můžete ji nadále hrát, avšak nedočkáte se žádných dalších aktualizací nebo obsahu. Doporučuje se hráčům sledovat oficiální kanály vývojářské společnosti Fntastic pro aktuální informace o dalším vývoji hry.

FAQ:
1. Proč byla hra The Day Before stažena ze Steamu?
Hra byla stažena ze Steamu, protože vývojáři Fntastic již nebudou podporovat a vylepšovat hru.

2. Budou nějaké další aktualizace nebo obsah pro hráče, kteří hru již zakoupili?
Ne, hráči, kteří již hru zakoupili, se nedočkají žádných dalších aktualizací nebo obsahu.

3. Je pravděpodobné, že se vývojáři vrátí k podpoře hry v budoucnu?
V současné době je tato možnost nepravděpodobná, ale nic nelze vyloučit. Doporučuje se sledovat oficiální kanály vývojářské společnosti pro aktuální informace.

4. Je stále možné hrát hru The Day Before, i když byla stažena ze Steamu?
Ano, pokud jste již hru zakoupili, můžete ji nadále hrát.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/the-day-before/steam