„Baldur’s Gate 3 již nemá Game Pass a nabízí ‚spravedlivou cenu'“

"Baldur's Gate 3 již nemá Game Pass a nabízí 'spravedlivou cenu'"

Baldur’s Gate 3 není dostupný na Game Pass a již má „spravedlivou cenu“

Baldur’s Gate 3 je mým oblíbeným herním titulem všech dob a rád bych zaplatil jakoukoli cenu, kterou by si vývojářské studio Larian Studios za tento RPG vyžádalo. Rozumím však tomu, že cena může působit odstrašujícím dojmem na hráče, kteří se s hrou ještě nesetkali, a tak se obávají, zda si tato dvakrát oceněná hra roku zaslouží svou cenu. Po nedávném vydání na Xboxu vysvětluje Larian Studios, proč je cena hry spravedlivá, a jasně deklaruje, že Baldur’s Gate 3 nebude nikdy dostupný prostřednictvím Game Pass.

V článku na webu PCGamesN se dozvídáme, že Larian Studios pečlivě zvažovali hodnotu a cenu hry Baldur’s Gate 3 vzhledem ke svému rozsahu, kvalitě a nákladům na vývoj. Studio si je vědomo, že cena může být pro některé hráče překážkou, ale zároveň zdůrazňuje, že hra nabízí bohatý a hluboký herní zážitek, který za tuto cenu stojí.

V rámci vysvětlování ceny hry studio Larian Studios také potvrzuje, že Baldur’s Gate 3 nebude nikdy dostupný prostřednictvím Game Pass. Tato informace může být pro hráče nepříjemnou novinkou, kteří si na Game Passu zvykli získávat přístup k mnoha hrám za předem stanovený měsíční poplatek. Larian Studios však zdůrazňuje, že jejich cílem je poskytnout hráčům kvalitní a bohatý herní zážitek, který nespoléhá na model předplatného.

Hra Baldur’s Gate 3 si tedy udržuje svou hodnotu a cenu, což může být pro některé hráče výzvou. Pokud se však rozhodnete tuto hru zakoupit, můžete očekávat detailně zpracovaný svět, rozsáhlý příběh, výzvy a možnost volby v každém kroku. Studio Larian Studios se snaží nejenom uspokojit hráče, ale také jim nabídnout zážitek, který jim přinese radost a potěšení.

FAQ:

Jakou cenu má hra Baldur’s Gate 3?
– Cena hry Baldur’s Gate 3 je stanovena v závislosti na jejím rozsahu, kvalitě a nákladech na vývoj. Studio Larian Studios však zdůrazňuje, že za tuto cenu hráči obdrží bohatý a hluboký herní zážitek.

Bude Baldur’s Gate 3 dostupný na Game Pass?
– Ne, Baldur’s Gate 3 nebude nikdy dostupný na Game Pass. Studio Larian Studios se rozhodlo upřednostnit jiný model distribuce a nabídnout hráčům hru za pevně stanovenou cenu.

Článek byl původně zveřejněn na webu PCGamesN a více informací o hře Baldur’s Gate 3, včetně sestavení postavy, modifikací a dostupných tříd, naleznete na jejich str

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/baldurs-gate-3/no-game-pass