World of Warcraft: Plán do roku 2024 a sága Worldsoul

World of Warcraft: Plán do roku 2024 a sága Worldsoul

World of Warcraft odhaluje roadmapu na rok 2024

Podívejte se, co můžete očekávat od oblíbené MMO hry od společnosti Blizzard, která se chystá oslavit velkolepých 20 let existence. Společnost Blizzard nedávno odhalila svůj plán, který má připravit hráče na zahájení rozsáhlé Worldsoul Ságy, třídílné série rozšíření, která by měla odstartovat v roce 2024.

Roadmapa poskytuje hráčům podrobný rozpis šesti aktualizací obsahu, které budou vydány do podzimu roku 2024. Těmito aktualizacemi bude World of Warcraft postupně přiblížen k samotnému zahájení Worldsoul Ságy. V rámci roadmapy je podrobněji popsána čtvrtá sezóna, která bude zahrnovat návrat raidu z rozšíření Dragonflight, novou prázdninovou událost a další zajímavosti.

Hráči se tedy mohou těšit na nový obsah, který jim bude postupně servírován během následujících let. Celý plán je detailně promyšlený a Blizzard si klade za cíl udržet hráče nadšené a zapojené po dlouhou dobu. Worldsoul Sága slibuje rozšíření herního vesmíru a vytvoření nových dobrodružství, kterými se hráči budou moci ponořit do fantasy světa World of Warcraft.

FAQ (Často kladené otázky) ohledně této roadmapy budou určitě zabývat třemi základními otázkami, které se hráčům často vynořují:

1. Jaká bude cena těchto aktualizací? Blizzard dosud nezveřejnil konkrétní informace ohledně cenové politiky, ale pravděpodobně se bude jednat o placená rozšíření, podobně jako v minulosti.

2. Kdy přesně v roce 2024 se začne Worldsoul Sága? Blizzard momentálně nesdělil přesný datum zahájení, ale z roadmapy vyplývá, že první část série rozšíření by měla vycházet během roku 2024.

3. Jak to bude s dalšími sezónami a obsahem? Blizzard slibuje řadu dalších aktualizací a s nimi spojeným obsahem. Roadmapa zatím odkrývá pouze první část série rozšíření, takže se můžeme těšit na další překvapení a novinky.

World of Warcraft se po dvaceti letech existence stále drží ve špičce MMO her a tato roadmapa naznačuje, že se Blizzard chystá přinést hráčům ještě více dobrodružství a nových zážitků. Fanoušci tak mají na co vzít, a to nejen v roce 2024, ale i v průběhu dalších let.

Zdroj: https://cz.ign.com/world-of-warcraft-26/16206/news/world-of-warcraft-predstavuje-plan-na-rok-2024-az-do-zacatku-sagy-worldsoul