Elden Ring: Nadcházející Datadisk Shadow of the Erdtree a Spekulace o Propojení s Thrustmasterem

Studio FromSoftware, známé pro svou inovativní tvorbu v oblasti videoher, letos v únoru oslaví rok od vydání svého hitu Elden Ring. Při této příležitosti potvrdilo přípravu nového datadisku Shadow of the Erdtree. Od tohoto oznámení vládne kolem projektu ticho, což vyvolává řadu spekulací a dohadů.

Pozornost fanoušků nyní poutá možná spolupráce mezi Bandai Namco a výrobcem herních periferií Thrustmaster. Nedávno uniklé informace z e-shopu Datablitz naznačují, že s příchodem datadisku v únoru 2024 by mohly dorazit i speciální ovladače s motivy Elden Ringu. Tento detail nenápadně naznačuje možné načasování vydání Shadow of the Erdtree.

V minulosti již FromSoftware překvapil rychlým vydáním DLC pro své další hry, jako byl Bloodborne nebo Dark Souls III. Tento přístup naznačuje, že by mohli znovu překvapit rychlým oznámením a vydáním.

Další zajímavostí je zmínka o dalším datadisku nebo potenciální kompletní edici hry, která má dorazit v roce 2025. To naznačuje, že Elden Ring může mít ještě bohatší budoucnost, co se týče rozšíření a aktualizací.

Ačkoliv zatím FromSoftware ani Bandai Namco nevydali oficiální prohlášení, fanoušci s napětím očekávají další informace. Únorové vydání Shadow of the Erdtree by bylo skvělým dárkem k druhým narozeninám hry Elden Ring, a tak zůstává jen doufat, že se tyto spekulace potvrdí.