Starfield nezískává titul Steam GOTY, ale překvapivě si odnáší jiné ocenění

Starfield nezískává titul Steam GOTY, ale překvapivě si odnáší jiné ocenění

Starfield vyhrává překvapivou cenu na Steam Awards

Hra Starfield od společnosti Bethesda se po svém uvedení na trh setkala s rozporuplnými recenzemi a nezískala žádnou cenu za Hru roku, s výjimkou ocenění na platformě Xbox. Nyní jsou tu ale výsledky Steam Awards 2023, které byly vyhodnoceny na základě hlasů hráčů, a obrovské mezihvězdné RPG od Bethesdy si odnáší jedno z ocenění. Navzdory momentálnímu negativnímu ohlasu na Steamu si Starfield odnáší cenu za nejnovátornější herní mechaniky (Most Innovative Gameplay Award).

Více o Starfieldu se dozvíte zde: [odkaz na článek](https://www.pcgamesn.com/starfield/steam-awards).

Starfield, novinka od tvůrců populární série The Elder Scrolls a Fallout, se představila jako obří sci-fi RPG s otevřeným světem. Hráči se mohou těšit na prozkoumávání vesmíru, objevování nových planet a interakci s různými postavami. Přestože hra nenašla u některých hráčů takový ohlas jako předchozí tituly Bethesdy, ocenění za nejnovátornější herní mechaniky přináší určité povzbuzení.

Bethesda není neznámým jménem ve světě videoher a jejich tituly často vyvolávají velkou pozornost. Starfield byl dlouho očekávanou hrou a fanoušci se na ni velmi těšili. Nicméně, zatímco kritici hru hodnotí jako technicky nedokonalou a plnou chyb, někteří hráči si hru užívají a oceňují její inovativní herní mechaniky.

V článku na stránce PCGamesN se dozvíte více o ocenění Starfieldu na Steam Awards a také o dalších zajímavostech ze světa hry. Můžete si přečíst také recenze na nejlepší módy pro Starfield, nebo se dozvědět více o postavení vesmírných opěrných bodů ve hře. Pokud vás zajímají vlastnosti a bonusy, které můžete ve Starfieldu získat, také naleznete podrobný přehled na PCGamesN.

Na konci článku je pak uvedeno FAQ, které odpovídá na nejčastější otázky hráčů a vysvětluje některé klíčové pojmy spojené se hrou Starfield.

Starfield je bezpochyby jedním z nejzajímavějších titulů roku a ocenění za nejnovátornější herní mechaniky je jasným potvrzením pro tvůrce Bethesdy, že jejich práce stále posouvá herní průmysl kupředu.

Zdroj: [PCGamesN](https://www.pcgamesn.com/starfield/steam-awards)

FAQ:
1. Kterou cenu získal Starfield na Steam Awards?
2. Jaká je momentální reakce hráčů na hru Starfield?
3. Jaké jsou klíčové rysy a vlastnosti hry Starfield?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/starfield/steam-awards