Jedna z nejdůležitějších strategických her všech dob je nyní s 95% slevou, ale pohledejte rychle

Jedna z nejdůležitějších strategických her všech dob je nyní s 95% slevou, ale pohledejte rychle

XCOM 2 je nejenom jednou z nejlepších strategických her, ale pravděpodobně také jednou z nejvlivnějších moderních her tohoto žánru. Od svého uvedení na trh v roce 2016 lze její inspiraci cítit ve hrách jako Mutant Road Zero, Xenonauts 2, Shadow Gambit: The Cursed Crew, King Arthur: Knight’s Tale a dokonce i ve vlastní hře Firaxis Games s názvem Marvel’s Midnight Suns. Ubisoft dokonce přidal svůj vlastní nádech s hrami Mario and Rabbids. Pokud tedy hledáte další tahový hit po Baldur’s Gate 3, tato klasika je nyní dostupná za téměř neskutečně levných 3 dolarů.

V prodeji se dále nacházejí různé další hry, jako je například XCOM 2 War of the Chosen, která rozšiřuje zážitek ze základní hry. Abychom se lépe připravili na boj proti mimozemským vetřelcům, můžete se podívat na naše tipy a návody na XCOM 2. Pokud se zajímáte o dodatečný obsah, který je ke hře k dispozici, můžete se podívat na naši příručku k DLC. Pokud si nejste jisti, zda váš počítač splňuje systémové požadavky, neváhejte se podívat na naše informace o systémových požadavcích.

Takže pokud jste fanoušky strategických her a ještě jste XCOM 2 nevyzkoušeli, teď je ta pravá chvíle. Za téměř symbolickou částku 3 dolarů si můžete připravit hodiny zábavy a táhnout své vojáky do bitev s mimozemšťany.

FAQ:
1. Jaké jsou systémové požadavky pro hru XCOM 2?
– Minimální požadavky jsou: operační systém Windows 7, Intel Core 2 Duo procesor, 4 GB RAM a grafická karta s 1 GB paměti.
– Doporučené požadavky jsou: operační systém Windows 7 nebo vyšší, Intel Core i5 procesor, 8 GB RAM a grafická karta s 2 GB paměti.

2. Je XCOM 2 dostupný i pro konzole?
– Ano, XCOM 2 je dostupný nejen pro PC, ale také pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

3. Existuje nějaký multiplayerový režim v hře XCOM 2?
– Bohužel, XCOM 2 se zaměřuje především na singleplayerový zážitek a multiplayerový režim nenabízí.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/xcom-2/sale-2024