Jenna Ortega preferuje Taiku Waititiho nový film před pokračováním Vřískotu

Jenna Ortega preferuje Taiku Waititiho nový film před pokračováním Vřískotu

Jenna Ortega, mladá herečka, která se nedávno proslavila filmem Wednesday a novým příběhem Vřískotu, je nyní na vrcholu své kariéry. Podle hollywoodských zdrojů se chystá spolupracovat s výjimečným režisérem Taikou Waititim. Tato informace způsobuje vlnu nadšení mezi fanoušky obou umělců.

Waititi je znám svým excentrickým a originálním stylem tvorby. Jeho filmy, jako je Thor: Ragnarok nebo Jojo Rabbit, získaly široké uznání kritiky i diváků. Spolupráce s Waititim je pro Ortegu skvělou příležitostí pro další růst a rozvoj její herecké kariéry.

Přesné informace o projektu, na kterém Waititi a Ortega pracují, zatím nejsou známy. Nicméně se spekuluje, že by se mohlo jednat o nový televizní seriál nebo film. Tato tajemnost ponechává fanoušky i odbornou veřejnost napjaté na další zprávy a oznámení.

Jenna Ortega je neobyčejně talentovaná herečka s impozantní filmografii. Kromě filmů Wednesday a Vřískot se objevila například i ve snímku The Babysitter: Killer Queen. Je známa také díky svým rolím v televizních seriálech, jako je You nebo Stargirl.

FAQ:
1. Jaký je Taika Waititi jako režisér?
Taika Waititi je ceněný režisér s originálním a excentrickým stylem tvorby. Jeho filmy získaly uznání kritiky i diváků.

2. Které filmy Jenna Ortegy již byly úspěšné?
Jenna Ortega se proslavila rolí ve filmu Wednesday a novém příběhu Vřískotu. Zahrála si také například ve filmu The Babysitter: Killer Queen.

3. V jakých seriálech je Jenna Ortega k vidění?
Jenna Ortega se objevila v seriálech jako You nebo Stargirl.

Tato spolupráce mezi Ortegou a Waititim slibuje něco skutečně ojedinělého. Fanoušci mohou očekávat, že se jedná o projekt, který naruší hranice konvenčního filmového a televizního světa. Zvědavost je tedy opravdu na místě a čekání na více informací se rozhodně vyplatí.

Zdroj: https://cz.ign.com/jenna-ortega/16363/news/zda-se-ze-jenna-ortega-by-si-radeji-zahrala-v-novem-rezijnim-pocinu-taiky-waititiho-nez-v-pokracovan