Ušetři 130 USD na vynikajícím herním monitoru MSI s rozlišením 1440p

Ušetři 130 USD na vynikajícím herním monitoru MSI s rozlišením 1440p

Před pár lety se na trhu objevil monitor MSI Optix MAG274QRF-QD a okamžitě získal velkou popularitu díky svým vynikajícím vlastnostem. A nyní ho můžete mít za mnohem nižší cenu než jeho doporučená maloobchodní cena, díky slevě od společnosti Amazon.

Tento skvělý herní monitor nabízí rozlišení 1440p a je vybavený technologií Quantum Dot, která zajišťuje vysoký kontrast, živé barvy a věrné zobrazení. Díky tomu je obraz na monitoru MSI Optix MAG274QRF-QD opravdu působivý. Monitor má také rychlou odezvu 1ms a obnovovací frekvenci 165 Hz, což zaručuje plynulý a bezproblémový zážitek při hraní her.

Amazon nyní nabízí tento monitor se slevou až 130 dolarů, což je skvělá příležitost pro všechny hráče, kteří chtějí vylepšit svůj herní zážitek. MSI je známý výrobce kvalitního herního vybavení a Optix MAG274QRF-QD není výjimkou. Tento monitor je ideálním společníkem pro každého hráče, který si chce užít maximální kvalitu obrazu a plynulost při hraní her.

Pokud vás tento monitor zaujal, můžete si přečíst více o nabídce na internetových stránkách PCGamesN. Kromě toho, na této stránce najdete také další recenze produktů od společnosti MSI, jako například MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC a MSI GTX 1080 Ti Gaming X Trio. Pokud hledáte také nejlepší herní základní desku, na této stránce najdete odpověď na tuto otázku.

V závěru článku bychom rádi odpověděli na několik často kladených otázek o monitoru MSI Optix MAG274QRF-QD:
1. Jaká je velikost tohoto monitoru?
Odpověď: Monitor má širokou úhlopříčku 27 palců, což je ideální velikost pro pohodlné sledování her.

2. Jaké jsou připojovací možnosti tohoto monitoru?
Odpověď: Monitor MSI Optix MAG274QRF-QD je vybavený vstupy DisplayPort 1.4 a HDMI 2.0, takže můžete snadno připojit svou herní konzoli nebo počítač.

3. Jaké jsou další funkce tohoto monitoru?
Odpověď: Monitor má také technologii Adaptive Sync, která eliminuje trhání obrazu a zajišťuje plynulý obraz při vysoké obnovovací frekvenci.

Pokud hledáte kvalitní herní monitor za dobrou cenu, MSI Optix MAG274QRF-QD je skvělou volbou. Sleva 130 dolarů od společnosti Amazon je nabídkou, kterou si nemůžete nechat ujít. Takže neváhejte a využijte tuto příležitost a vylepšete si své herní zážitky s tímto vynikajícím monitorem od společnosti MSI.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/msi/optix-mag274qrf-qd-deal