Asus posouvá svůj bezdrátový design PC ještě dál s RTX 4090.

Asus posouvá svůj bezdrátový design PC ještě dál s RTX 4090.

Asus posouvá svůj bezkabelový design počítače ještě dále s RTX 4090

Společnost Asus již nějakou dobu nabízí komponenty nazvané BTF (Back-To-the-Future), které se vyznačují bezkabelovým designem. Avšak nejvýkonnější grafické karty, jako je například GeForce RTX 4090, se do tohoto designu bohužel nevejdou. Nicméně s nástupem „Advanced BTF“ se konečně můžeme těšit na budoucnost počítačových sestav s vysokým výkonem bez nepořádku způsobeného kabely.

Asus tedy přichází s inovativním řešením, které umožňuje vyšší výkon s bezproblémovým bezdrátovým připojením. To je skvělá zpráva pro všechny nadšence do počítačových her a profesionální tvorby, kteří hledají ten nejlepší výkon bez omezujícího vlivu kabelů.

GeForce RTX 4090 je jednou z nejvýkonnějších grafických karet na trhu. Je vybavena nejmodernějšími technologiemi, které umožňují plynulý běh nejnáročnějších her a aplikací. Díky bezkabelovému designu Advanced BTF od Asusu bude moci tato karta plně využít svůj potenciál a poskytnout ještě lepší zážitek z hraní.

Bezkabelový design počítače je nejen praktický a esteticky příjemný, ale také přináší další výhody. Uživatelé se nebudou muset trápit s připojováním a správou kabelů, což usnadňuje údržbu a čištění počítače. Navíc eliminuje riziko poškození kabelů, které může vést k nečekaným výpadkům a ztrátě dat.

Společnost Asus již dříve představila bezkabelové komponenty jako bezdrátový monitor či klávesnici a myš. S nástupem Advanced BTF a podporou GeForce RTX 4090 se otevírá prostor pro ještě větší inovace v oblasti bezkabelového počítačového designu.

Pokud jste se dosud obávali, že bezkabelový počítač by nemohl poskytnout dostatečný výkon, můžete tuto myšlenku smést ze stolu. Asus sám se postaral o to, aby byl Advanced BTF plně kompatibilní s nejvýkonnějšími grafickými kartami na trhu. Díky tomuto zajímavému technologickému pokroku se můžeme těšit na novou éru bezkabelových high-end počítačů.

FAQ:

1. Jaký je hlavní benefit bezkabelového designu počítače?
Bezkabelový design počítače eliminuje nepořádek způsobený kabely a usnadňuje údržbu a čištění počítače. Navíc minimalizuje riziko poškození kabelů.

2. Jaký je nejvýkonnější model grafické karty, který lze použít s bezkabelovým designem Advanced BTF?
Nejvýkonnější model grafické karty, který je kompatibilní s bez

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/asus/geforce-rtx-4090-btf