Všechny 100 kamarádů z Palworld – kompletní Paldeck

Všechny 100 kamarádů z Palworld – kompletní Paldeck

Palworld je nová hra, která v poslední době získala velkou pozornost hráčů. Jedná se o otevřený svět, ve kterém se můžete setkat se 100 malými stvořeními nazývanými Palworld pals nebo také Paldeck. Tyto kamarády si můžete přivlastnit a využít je k boji, sběru potravy, stavbě a mnohem více. V rané přístupové verzi hry je dostupných 100 těchto přátelských (nebo občas nepřátelských) bytostí, avšak v budoucnu by se jejich počet měl rozšířit až na 175.

Stejně jako u mnoha podobných her, i zde se každý Pal liší svými schopnostmi a dovednostmi. Někteří jsou silní bojovníci, jiní se specializují na sběr nebo stavbu. V průběhu hraní si budete muset vybrat, které Paly si s sebou vezmete a jak je využijete k dosažení svých cílů.

Podobnosti s jinými populárními hrami jsou zjevné, ať už jde o možnost chytání stvoření podobnou Pokémonům či schopnost využívat je ke svým účelům podobně jako v Minecraftu. Nicméně Palworld slibuje své vlastní jedinečné zážitky a příběhy, které hráče zcela pohltí.

V současné době nevíme příliš mnoho o jednotlivých Palech, ale v blízké budoucnosti by se naše znalosti měly rozšířit. Na webu PCGamesN je již k dispozici seznam těchto stvoření spolu s informacemi, které jsme o nich doposud zjistili. Nicméně je důležité poznamenat, že čísla uvedená na seznamu neodpovídají pořadovému číslu jednotlivých Palů ve hře. Tato čísla budou přidána až po vydání hry nebo v marketingových materiálech od vývojářů.

Pokud vás seznam Palů zajímá, můžete si jej prohlédnout na stránce PCGamesN. Hra slibuje, že se na stvoření můžeme těšit opravdu velmi brzy a bude to určitě zajímavá výzva pro všechny fanoušky podobných her.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/palworld/best-pals-paldeck