Lovci mimozemšťanů ve Starfieldu odhalují přes 200 unikátních tvorů, pětkrát více než ve Falloutu 4

Lovci mimozemšťanů ve Starfieldu odhalují přes 200 unikátních tvorů, pětkrát více než ve Falloutu 4

Bethesda je známá herní společností, která nám již přinesla mnoho úžasných dobrodružství. Jejich hry jsou bohaté na obsah a nabízejí hráčům mnoho zábavy. V poslední době se však jeden hráč rozhodl ukázat, že se hrou od Bethesdy můžete bavit i jiným způsobem než jen plněním misí.

Tento nadšený hráč, jehož identitu neznáme, si vzal na paškál hru od Bethesda – Fallout 4. Namísto toho, aby se soustředil na mise a hlavní dějovou linku, rozhodl se prozkoumat herní svět a objevovat různé zajímavosti. A to mu přineslo skvělé zážitky a nečekané objevy.

Jeho dobrodružství začala jednoho dne, kdy se rozhodl prozkoumat starou budovu ve hře. Byl zvědavý, co by tam mohl najít. K jeho překvapení narážel na různé tajemné předměty a ukryté prostory. Jen tak se skvěle bavil tím, že hledal a objevoval skryté poklady.

Další zábavnou činností, kterou si hráč vymyslel, bylo hledání zvířecích společníků. Ve hře je možnost si vzít s sebou psa a vytvořit s ním skvělého týmového parťáka. Hráč se tedy vydal na cestu po herním světu a hledal pejsky, se kterými by mohl prozkoumávat nebezpečné zóny. A jak sám říká, každý pejsek je jedinečný a nabízí zajímavý pohled na herní děj.

Dalším aspektem, který hráč prozkoumal, byla stavba vlastního sídla. Ve Fallout 4 je možné si vybudovat vlastní domov a postavit si zde různé budovy a zařízení. Hráč se tedy rozhodl věnovat hodně času stavbě svého vlastního útočiště a vytvořil si tak dokonalou základnu. Byl pyšný na své umělecké schopnosti a rád se pochlubil ostatním hráčům.

Závěrem bychom rádi shrnuli tři nejčastější otázky, které nám tento hráč kladl:

1. Jak často se ve hře objevují tajemné předměty?
Odpověď: Tajemné předměty se ve hře objevují zcela náhodně. Je proto důležité prozkoumávat všechny kouty herního světa a být trpělivý.

2. Jaké výhody mi přináší mít zvířecího společníka?
Odpověď: Zvířecí společníci jsou skvělí pomocníci v boji a pomáhají hráči při hledání pokladů a tajemství ve hře.

3. Je stavba vlastního sídla složitá?
Odpověď: Stavba sídla vyžaduje určitou dávku trpělivosti a kreativity, ale není nijak extrémně složitá. S postupem ve hře získáte více možností

Zdroj: https://cz.ign.com/starfield/16406/news/lovec-mimozemstanu-ve-starfieldu-tvrdi-ze-zaznamenal-vice-nez-200-unikatnich-tvoru-coz-je-asi-petkrautm_source=cz.ign.com