Bylinkáři se radují: V inventáři Baldur’s Gate 3 už nebude nepořádek!

Bylinkáři se radují: V inventáři Baldur’s Gate 3 už nebude nepořádek!

Váš inventář ve hře Baldur’s Gate 3 se právě stal mnohem přehlednějším

Hra Baldur’s Gate 3 od studia Larian Studios je komplexní RPG založené na deskové hře Dungeons & Dragons, které zvládá většinu svých systémů skvěle. Avšak spravování inventáře postav může být velmi časově náročné, protože do kapes se vejde nepřeberné množství věcí. Naštěstí tu máme nový mod, který vám s tím pomůže.

Mod Bags Reforged je inspirován oblíbeným doplňkem do předchozích her a zlepšuje organizaci inventáře ve hře Baldur’s Gate 3. Tento mod vám umožní snadno a rychle spravovat své předměty a vyhledávat mezi nimi. Uspoří vám to spoustu času a usnadní vám život ve virtuálním světě.

Pokud jste hráli předchozí hry ze série Baldur’s Gate, určitě víte, jak důležité je mít přehledný inventář. Mod Bags Reforged vám umožní vytvářet různé sady předmětů, které si můžete jednoduše přepínat podle situace. Například můžete si připravit sadu potřebnou pro boj, sadu pro vyřešení hádanek, nebo sadu s věcmi potřebnými pro obchodování. Není nic horšího než hledat v inventáři po jednotlivých věcech, a toto vám to výrazně ulehčí.

Pokud vás tento mod zaujal a chcete ho vyzkoušet, můžete se podívat na stránku článku na serveru PCGamesN.com, kde najdete odkaz ke stažení a více informací. Tam si také můžete projít další články o různých tématech souvisejících s hrou Baldur’s Gate 3, jako jsou nejlepší postavy, nejzajímavější modifikace nebo třídy postav.

Doufáme, že vám tento mod usnadní hraní Baldur’s Gate 3 a že si tak ještě více užijete tento úžasný RPG svět.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/baldurs-gate-3/inventory-mod-bags-reforged