Nezkoupejte si Meta Quest elitní popruh, místo toho si pořiďte tuto alternativu za 30 $.

Nezkoupejte si Meta Quest elitní popruh, místo toho si pořiďte tuto alternativu za 30 $.

Nepokupujte Meta Quest elitní popruh, raději zvolte tuto alternativu za 699 Kč

Při budování tolerance pro VR hry je fyzický komfort první překážkou, kterou je třeba překonat. Popruh Kiwi comfort pro Meta Quest 3 posouvá vaše ponoření do další úrovně a umožňuje delší a příjemnější herní sezení za zlomek ceny elitního popruhu. Ve skutečnosti, jako součást omezené nabídky na Amazonu je Kiwi Quest 3 popruh právě za 699 Kč.

Jako jeden z nejlepších VR headsetů, nemá Meta Quest 3 mnoho nedostatků, ale jeho popruh je problém, který jsem nikdy dokázal překonat. Navzdory některým designovým změnám stále není vhodný pro dlouhá herní sezení a nakonec Meta od vás chce, abyste investovali do elitního popruhu za 1199 Kč nebo elitního popruhu s baterií za 2599 Kč.

Pokračujte ve čtení Nepokupujte Meta Quest elitní popruh, raději zvolte tuto alternativu za 699 Kč

Časté dotazy:
1. Je Kiwi comfort popruh kompatibilní s Meta Quest 2?
– Ne, Kiwi comfort popruh je speciálně navržen pro Meta Quest 3 a není kompatibilní s předchozími verzemi headsetu.
2. Jaký je rozdíl mezi Kiwi comfort popruhem a elitním popruhem od Meta?
– Hlavním rozdílem je cena. Kiwi comfort popruh je cenově dostupnější alternativou k elitnímu popruhu od Meta. Navíc, někteří uživatelé tvrdí, že je pohodlnější a lépe se přizpůsobuje jejich hlavě.
3. Jak dlouho bude trvat akce na Amazonu?
– Omezená nabídka Kiwi Quest 3 popruhu za 699 Kč na Amazonu je platná do vyprodání zásob nebo do ukončení kampaně. Doporučuje se jednat rychle, abyste si zajistili výhodnou cenu.

V tomto článku jsme se zaměřili na problémy s původním popruhem pro Meta Quest 3 a představili jsme vám dostupnou alternativu v podobě Kiwi comfort popruhu. Pokud hledáte pohodlnější herní zážitek bez nutnosti investovat do drahých elitních popruhů, je Kiwi comfort popruh skvělou volbou za přijatelnou cenu.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/meta/quest-3-kiwi-head-straps