Pacific Drive: Revoluční Survival Hra Plná Výzev

V roce 2022 byla představena hra Pacific Drive, která se nyní řadí mezi nejočekávanější tituly survival žánru. Díky nedávnému zveřejnění 17 minut dlouhých záběrů v magazínu Game Informer, se dostává do středu pozornosti širšího publika.

Pacific Drive je unikátní tím, že klade důraz na využívání auta jako základního prostředku pro přežití v nebezpečném, postapokalyptickém světě. Tato hra od studia Ironwood nabízí hráčům netradiční zážitek, kde kromě tradičního sběru zdrojů a plnění úkolů, je nutné vylepšovat a opravovat své vozidlo, aby se mohli dostat z nebezpečné zóny plné anomálií.

Kreativní přístup ke hře, kde je auto klíčovým prvkem pro přežití, přináší nové výzvy a zajímavé herní momenty. Hráči se musí naučit správně balancovat mezi opravami vozidla, sběrem zdrojů a plněním úkolů, aby přežili v drsném prostředí hry.

Pacific Drive bude dostupná od 22. února na PC (Steam) a PlayStation 5. Tento titul je ideální pro fanoušky survival her, kteří hledají nové výzvy a neotřelé herní koncepty.