Zapomeň na kokon, tato remasterovaná kultovní akční hlavolam stojí méně než 9 dolarů.

Zapomeň na kokon, tato remasterovaná kultovní akční hlavolam stojí méně než 9 dolarů.

Zapomeňte na Cocoon, tento remastrovaný kultovní akční hádankový titul stojí méně než 9 dolarů. Pokud vás bavila hra Cocoon, určitě byste měli zkusit také We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie. Díky slevě od Fanatical’s Bandai Namco si ji můžete pořídit za méně než 9 dolarů.

Katamari Damacy REROLL je remasterovaná verze klasické hry z roku 2004. Hra se zaměřuje na prince, který musí pomocí svého „katamari“ (kulovitého objektu) sbírat různé předměty a zvířata, aby obnovil vesmírné hvězdy. We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie přidává nový obsah a dodává tak hře ještě větší zábavu pro fanoušky.

Díky slevě od Fanatical’s Bandai Namco můžete nyní tuto remasterovanou hru zakoupit za skvělou cenu. Za méně než 9 dolarů získáte hru plnou originálního herního stylu a jedinečného vizuálního zpracování.

Fanaticals‘ Bandai Namco sleva je skvělou příležitostí pro všechny fanoušky hádankových her. Katamari Damacy REROLL+ Royal Reverie nabízí nejen zábavné hraní, ale také působivou grafiku a soundtrack.

Pokud se zajímáte o tuto slevu, doporučujeme navštívit stránku Forget Cocoon, this remastered cult action-puzzler is less than $9, kde se dozvíte více informací o hře a jak ji získat za tuto skvělou cenu.

FAQ:

1. Jakou platformu podporuje hra We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie?
Odpověď: Hra je dostupná pro platformu PC.

2. Jaký je věk, pro který je hra vhodná?
Odpověď: Hra je vhodná pro hráče starší 12 let.

3. Obsahuje hra We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie multiplayer?
Odpověď: Bohužel, hra nemá multiplayerový režim a je určená pro jednoho hráče.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/katamari-damacy-reroll/on-sale