Vampire The Masquerade Bloodlines 2: Okno vydání a nejnovější zprávy

Vampire The Masquerade Bloodlines 2: Okno vydání a nejnovější zprávy

Očekávaný pokračování kultovního RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines je s vypuštěním nových informací a ukázek ze hry opět ve středu pozornosti. Fanoušci se mohou těšit na nové dobrodružství ve světě upírů a temnoty, které jim připravil vývojář Paradox Interactive.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je následovníkem stejnojmenného titulu z roku 2004 a již dlouho se očekává datum jeho vydání. Dříve se hra vyvíjela pod taktovkou studia Hardsuit Labs, ale nedávné změny přinesly nového vývojáře a také okénko pro vydání. S konkrétnějšími informacemi přichází naděje na brzké setkání s upíry ve městě Seattle.

Vampíři jsou ve světě Bloodlines 2 součástí tajné společnosti, která si říká Camarilla. Jejich existenci musí udržovat v utajení a dodržovat takzvané pravidlo – Maskerádu. Hráč se ocitne ve světě plném napětí mezi frakcemi a mezi různými klanovými skupinami upírů.

Vývojáři slibují věrnou atmosféru, bohatý příběh a nekonvenční rozhodování, které budou mít vliv na herní svět kolem hráče. Hra bude nabízet různé schopnosti, které hráč bude moct vybírat a rozvíjet podle svých představ a stylu hraní. Grafická stránka je také velmi důležitou součástí hry a vývojáři slibují moderní vizuální zpracování.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je bezpochyby jednou z nejočekávanějších her roku a fanoušci se nemohou dočkat, až se po dlouhé době setkají s upíry ve virtuálním světě. Kdy přesně si budou moci hráči hru zahrát? Bohužel, i přes poskytnuté informace o vydání okénka, se stále jedná o určitou nejistotu. Přesto však vývojáři slibují, že se na další informace nemusíme dlouho těšit.

Pokud si chcete přečíst další informace o Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, můžete navštívit odkaz v článku, kde najdete nejen aktuální informace o vydání, ale také další detaily o gameplayi či možnosti předobjednání hry.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/vampire-the-masquerade-bloodlines-2/release-date