Avowed, nové RPG od vývojářů Fallout New Vegas, získává termín vydání

Avowed, nové RPG od vývojářů Fallout New Vegas, získává termín vydání

Nový článek odhaluje informace o nadcházející hře Avowed od společnosti Obsidian Entertainment, která nás okouzlí kombinací skvělého vyprávění a ponořujících RPG prvků podobných Skyrimu. Díky nedávnému Xbox Developer Direct jsme se dozvěděli o plánovaném termínu vydání Avowed a zároveň jsme se dočkali nové ukázky hratelnosti, která nám představuje živý svět hry a její mechanické prvky.

Na oficiálním webu PCGamesN (pcgamesn.com) si můžete přečíst více o této novince a zhlédnout gameplay trailer, který nám nabídne pohled na prostředí hry a jeho herní prvky. Avowed slibuje přinést nádherný svět plný dobrodružství a mistrovské vyprávění, což jsou značky kvality společnosti Obsidian Entertainment.

Na konci článku najdete také odkazy na další související články na webu PCGamesN. Můžete se tak například dozvědět více o plánovaném termínu vydání hry Avowed, nebo se inspirujte a vyberte si některou z nejlepších RPG her nebo her se skvělým příběhem, které jsou dostupné na PC.

A nyní přicházíme k části, o kterou se zde zajímáte nejvíce – FAQ. Zde je několik klíčových bodů, které by vás mohly zajímat:

1. Kdy bude hra Avowed vydána?
Podle posledních informací uveřejněných ve videu z Xbox Developer Direct se očekává, že hra Avowed vyjde v některém z příštích herních roků. Je tedy otázkou času, kdy se hráči dočkají tohoto očekávaného RPG titulu.

2. Jaké jsou klíčové prvky hry Avowed?
Avowed slibuje kombinaci silného vyprávění a otevřeného světa plného možností. Hráči se mohou těšit na prozkoumávání rozsáhlého prostředí, boj s různými nepřáteli a rozvíjení svých postav. Hra nabídne také magické schopnosti, které hráči budou moci využívat ve svůj prospěch.

3. Na jaké platformy bude hra Avowed dostupná?
Podle informací zveřejněných v rámci Xbox Developer Direct bude hra Avowed dostupná na konzole Xbox a na PC. Hráči si tak budou moci vybrat, na jaké platformě chtějí tuto očekávanou hru hrát.

Tím končí náš článek o novém RPG titulu Avowed od společnosti Obsidian Entertainment. Pokud vás tato hra zaujala, můžete se na webu PCGamesN dozvědět více informací a prohlédnout si nový gameplay trailer. Avowed slibuje skvělé dobrodružství v nádherném světě, které si hráči budou moci vychutnat v příštích letech.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/avowed/release