„Intel Arrow Lake překvapivě objevuje se v CPU-Z dříve než je plánováno“

"Intel Arrow Lake překvapivě objevuje se v CPU-Z dříve než je plánováno"

Intel Arrow Lake se náhodně objevuje v CPU-Z před svým oficiálním vydáním

Dosud se nejvíce hovořilo o tom, že procesor Intel Arrow Lake bude uveden na trh na konci roku 2024. Nicméně populární aplikace pro zobrazení specifikací procesorů, CPU-Z, právě byla aktualizována s podporou pro tyto připravované procesory, což naznačuje možnost jejich dřívějšího příchodu.

Arrow Lake je přímým nástupcem nedávno uvedené řady Meteor Lake, která se momentálně objevuje v stovkách nových herních notebooků, tenkých a lehkých notebooků a jiných mobilních zařízení, včetně herního handheldu MSI Claw. Meteor Lake však dosud nebyla uvedena na trh pro stolní počítače. Místo toho, stolní hráči se museli spokojit s čipy Intel 14th gen Raptor Lake, které byly uvedeny minulý rok. Arrow Lake bude však použit jak pro stolní počítače, tak pro mobilní zařízení.

Více informací najdete na stránkách PCGamesN.

Další články na PCGamesN: recenze Core i5 14600K, nejlepší herní procesory, recenze Core i9 14900K.

FAQ:
1. Kdy bude procesor Intel Arrow Lake uveden na trh?
– Datum vydání procesoru Intel Arrow Lake zatím není známo, ale spekuluje se, že by mohl být uveden dříve, než se původně očekávalo na konci roku 2024.

2. Jaký je rozdíl mezi procesory Meteor Lake a Arrow Lake?
– Meteor Lake je současná řada procesorů od Intelu, která je dostupná pro mobilní zařízení, zatímco Arrow Lake bude použit jak pro mobilní zařízení, tak pro stolní počítače.

3. Jaké jsou klíčové vlastnosti procesoru Intel Arrow Lake?
– Klíčové vlastnosti procesoru Intel Arrow Lake zatím nebyly zveřejněny, ale očekává se, že bude přinášet vylepšení ve výkonu a efektivitě oproti předchozím generacím.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/intel/arrow-lake-cpu-z